12.3 C
Θέρμον
3 Οκτωβρίου 2025
Τοπικά νέα

Ενεργοποιήθηκαν οι επιτροπές καταγραφής ζημιών στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Γίνεται γνωστό ότι για την άμεση αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 στους Δήμους Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου, από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλ/νίας και την Πολιτική Προστασία έχουν ενεργοποιηθεί οι επιτροπές  καταγραφής των ζημιών σε τοπικές επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται από σήμερα, Δευτέρα 6/12/2021 στις Διευθύνσεις Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Κύπρου 30 – Μεσολόγγι), προκειμένου να καταθέσουν αιτήσεις για να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών.

Κάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

Σε δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Σαλμά, αναφέρει ότι «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει θέσει τις υπηρεσίες της σε ετοιμότητα  για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων και την υποστήριξη των πληγέντων από τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν με σφοδρότητα τις τελευταίες ημέρες την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Στο πλαίσιο αυτό, Οι διαδικασίες ελέγχου και καταγραφής επιχειρήσεων που έχουν υποστεί ζημιές προχωρούν ταχύτατα».

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αναστολή λειτουργίας του Κλειστού Γηπέδου Μεσολογγίου λόγω κακοκαιρίας

Newsroom

Η Αμφιλοχία γιορτάζει με την 2η AgreAmfi και την παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη

Newsroom

454 Χρόνια από τη Ναυμαχία του Λεπάντο – Εκδηλώσεις Μνήμης στις Οινιάδες

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com