15.8 C
Θέρμον
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 14:07
Τοπικά νέα

Δεύτερος Κατανυκτικός Εσπερινός στο Θέρμο

Η Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού της Κυριακής Β’ Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά), 31 Μαρτίου 2024 θα τελεσθεί ως εξής:

Στο Θέρμο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ώρα 17:00’, με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Μακάριο Αντωνόπουλο, Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Αγρινίου και θέμα: «Η θεολογική προσφορά του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στην Εκκλησία μας».

 

Στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, ώρα 18:30’, με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Άνθιμο Παπαλεξόπουλο, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου και θέμα: «Η μετάνοια κατά τον Άγιο Γρηγόριο το Παλαμά».

Στο Αγρίνιο, στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου, ώρα 18:30’, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα συνεχίσει την ανάπτυξη του θέματος: «Προσευχή: δωρεά του Θεού και προνόμιο του ανθρώπου».

Στην Αμφιλοχία, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, ώρα 18:00’, με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Ντούβαλη, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και θέμα: «Καί μή κατακρίνειν τον ἀδελφόν μου».

Στον Αστακό, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ώρα 18:00’, με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Λαυρέντιο Καρανάσιο, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και θέμα: «Φως στο εσωτερικό σκότος».

Στην Βόνιτσα, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, ώρα 18:00’, με ομιλητή τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Πατσιαλό, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νεαπόλεως Αγρινίου και θέμα: «Κύριε, φώτισόν μου τό σκότος».

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Βασίλης Τσάρκος στην Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Newsroom

Αγρίνιο: Εκπαιδευτική Δράση στο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου

Newsroom

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε εκδήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια για τον Φιλελληνισμό και τον Λόρδο Βύρωνα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com