13.9 C
Θέρμον
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, 7:31
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θέρμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του Εμπορικού, Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Θέρμου «Κοσμάς ο Αιτωλός», για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου:

Αναφέρει:

«Την περασμένη Κυριακή διεξήχθησαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες συνιστούν μια γιορτή της Δημοκρατίας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια  στον κ. Σπύρο Κωνσταντάρα, ο οποίος εκλέγεται για τρίτη συνεχόμενη φορά με ευρεία διαφορά, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο κόσμος του Θέρμου θεωρεί ότι το έργο του δεν πρέπει να σταματήσει εδώ.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης, και στον κ. Ευάγγελο Σκούρα, ο οποίος, μαζί με την παράταξη του συγκέντρωσαν ένα πολύ σημαντικό ποσοστό, αναλογικά με το μικρό χρονικό διάστημα που είχαν στη διάθεση τους μέχρι τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Συγχαρητήρια και στον κ. Χαρίλαο Μπουγά για την επανεκλογή του, μια φωνή του δημοτικού συμβουλίου, που έχει επιδείξει ιδιαίτερη σοβαρότητα με τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια.

Οι εκλογές, όμως, πάνε και έρχονται, το Θέρμο όμως μένει εδώ και χρειάζεται τη στήριξη, τον αγώνα και την προσπάθεια όλων να πάμε ετούτο τον τόπο μπροστά.

Ευχόμαστε σε όλους του εκλεγμένους καλή και δημιουργική θητεία, χωρίς μικροκομματισμούς και εγωισμούς. Μια αγαστή συνεργασία με όλους τους συλλόγους και φορείς, θα δημιουργήσει μια γερή βάση για την ανάπτυξη του τόπου.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσους έδωσαν τον αγώνα τους για αυτές τις εκλογές, και το γεγονός ότι τόσοι νέοι άνθρωποι ήταν υποψήφιοι, μόνο θετικό πρόσημο αφήνει για το μέλλον αυτού του τόπου.»

Το ΔΣ του Εμπορικού Επαγγελματικού Βιοτεχνικού Συλλόγου Θέρμου

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Θερμές Ευχαριστίες του Συλλόγου Αναληψιωτών για τη στήριξη στο «γαϊτανάκι της Ανάληψης»

Newsroom

Θέρμο: Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς στον Μύλο της Κασσάνδρας!

Newsroom

Ποιμαντικές Επισκέψεις του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου και στο Αγρίνιο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com