11.3 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 6:58
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Ανάληψη Θέρμου: Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Αναληψιωτών Αιτωλοακαρνανίας

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του  Συλλόγου Αναληψιωτών Αιτωλοακαρνανίας.

Αναφέρει:

Περιμέναμε να περάσει ένα χρονικό διάστημα και να ηρεμήσουμε από την ένταση που συνοδεύει την έντονη προσπάθεια που καταβλήθηκε απ’ όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ώστε να πραγματοποιηθούν με άρτιο τρόπο οι πρόσφατες εκδηλώσεις : συμμετοχή ομάδος στις εορταστικές εκδηλώσεις στην επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου, επιμνημόσυνη δέηση-κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Καραϊσκάκη στην πλατεία του χωριού την Κυριακή των Βαΐων και διοργάνωση του εθίμου “Γαϊτανάκι”.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμετέχοντες με τις παραδοσιακές φορεσιές, από τους μεγαλύτερους έως τους μικρότερους, όπου αφήνοντας πίσω όλες τις υποχρεώσεις τους, συμμετείχαν με χαρά σε όλα τα δρώμενα του τόπου μας και ειδικά στον Αντώνη Σταθόπουλο και την Αργυρώ Δημητρακάκη. Αξίζει να σημειώσουμε την πολύ καλή εμφάνισή τους στην παρέλαση του Μεσολογγίου, όπου καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που παρακολουθούσε.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη του Δήμου Θέρμου, στα στελέχη της Τοπικής Κοινότητας, στον σεβαστό Ιερέα μας και σε όλους τους χωριανούς μας, όπου ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις και στα καλέσματά μας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε όλες οι εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία.
Όμως θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε ότι όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική χορηγία κάποιων, οι οποίοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Η ενοικίαση των παραδοσιακών φορεσιών που στάλθηκαν απ’ την Αθήνα ήταν ευγενική προσφορά της παραδοσιακής ταβέρνας ΩΡΟΜΕΔΩΝ/οικογένεια Παπακωνσταντίνου από την μακρινή ΚΩ!!! Τα έξοδα της βιντεοσκόπησης καθώς και τα ατομικά έξοδα του εικονολήπτη ήταν ευγενική χορηγία του Σπύρου Τσέλιου του Αντωνίου (και της Χαρίκλειας Τσολοδήμου) απ΄την Ναύπακτο, ενώ το κόστος για τη συντήρηση των παραδοσιακών φορεσιών που φυλάσσονται στο Κοινοτικό γραφείο, ανέλαβε ο Ιωάννης Βασιλόπουλος του Πάνου (και της Αλεξάνδρας Μαστρογεωργίου) και η Αγγελική Καλτσή ανέβαλε φροντίδα τους. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε η προσφορά τους να βρει μιμητές.

 

Εκ του Δ.Σ του Συλλόγου Αναληψιωτών Αιτ/νιας

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε εκδήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια για τον Φιλελληνισμό και τον Λόρδο Βύρωνα

Newsroom

Αγρίνιο: Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του βομβαρδισμού

Newsroom

Θέρμο: Έφυγε ο Λάμπρος Λόης, μια εμβληματική μορφή…

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com