31 Οκτωβρίου 2025
Τοπικά νέα

Αγρίνιο: Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση και παραδίδεται άμεσα στην κυκλοφορία η οδός Σοφίας Βέμπο

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση και παραδίδεται άμεσα στην κυκλοφορία η  οδός Σοφίας Βέμπο κοντά στο 23ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου.

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνονται σε έργο προϋπολογισμού 1.860.000 ευρώ  και προβλέπουν διάνοιξη και ασφαλτόστρωση οδών  καθώς και  κατασκευή πεζοδρομίων στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Πρόκειται για  δρόμους οι οποίοι  είναι μερικώς διανοιγμένοι  και αδιαμόρφωτοι,  κυρίως μικρού πλάτους χωματόδρομοι,  οι οποίοι θα διανοιχτούν πλήρως.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία των εργασιών : «Οι εργασίες εξελίσσονται  κανονικά  αλλάζοντας την εικόνα μια μεγάλης περιοχής. Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική παρέμβαση με ουσιαστικά έργα υποδομής  αλλά και έργα  που αναβαθμίζουν γειτονιές του Δήμου Αγρινίου».

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΛΤΑ: Αναστέλλεται η λειτουργία 204 καταστημάτων – Η ανακοίνωση

Newsroom

Σύλληψη στη Ναυπακτία για παράνομη μεταφορά ζώων χωρίς υγειονομικά πιστοποιητικά

Newsroom

Αγρίνιο: Αγρυπνία Αγίου Δαυίδ στο παρεκκλήσι του Σωτήρος στο Δημοτικό Πάρκο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com