20.4 C
Θέρμον
18 Σεπτεμβρίου 2025
Τοπικά νέα

Αγρίνιο: Εργασίες ανάπλασης κοινόχρηστου χώρου βόρεια του ΚΤΕΛ

Σε εξέλιξη είναι οι  εργασίες για την ολική ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου βόρεια του ΚΤΕΛ.

 

Η ανάπλαση της πλατείας προβλέπει τη δημιουργία χώρων  αναψυχής, με φύτευση δένδρων  χαμηλής και ψηλής βλάστησης, παγκάκια και εγκατάσταση  φωτισμού  σύγχρονης τεχνολογίας.  Πρόκειται για ολική ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου ο οποίος παρέμενε  αναξιοποίητος.

 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το έργο  και παρακολούθησε την πρόοδο των εργασιών : «Κάνουμε πράξη τη δέσμευση μας  για αποσυμφόρηση  του κέντρου  και δημιουργία  σημείων αναψυχής στην περίμετρο του Αγρινίου.Περιφερειακές πλατείες,  όπως η συγκεκριμένη βόρεια του ΚΤΕΛ,  θα γίνουν σημεία αναφοράς και χώροι συγκέντρωσης μικρών και μεγάλων. Οι Αγρινιώτες θα μπορούν πλέον να χαίρονται και να απολαμβάνουν  σύγχρονους χώρους με πράσινο.

Υλοποιούμε τους στόχους της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης  με τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος αλλά και τη βελτίωση του μικροκλίματος των περιοχών παρέμβασης, αλλά και γενικότερα της πόλης,  με μείωση των επιπέδων θορύβου και ρύπανσης του ατμοσφαιρικού αέρα».

 

 

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ελευθερίου στον Ι. Ν. Αγίας Βαρβάρας

Newsroom

Επιστολή του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη για την στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τη νόσο της ευλογιάς

Newsroom

Φεστιβάλ Οίνου Οινιαδών: «Το ευχαριστήριο της διοργάνωσης, το ιστορικό της εκδήλωσης & τα πρόσωπα πίσω από το μεγάλο γεγονός»   

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com