18 Απριλίου 2026
Τοπικά ΑθλητικάΤοπικά νέα

Αγρίνιο: Έναρξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλασσίου Σκι

Με σλάλομ και φιγούρες  γυναικών –  ανδρών ξεκινά σήμερα το πρωί , το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλασσίου Σκι στο Φράγμα Στράτου.

Αθλητές και αθλήτριες από 19 χώρες διαγωνίζονται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συγκεκριμένα στο Αγρίνιο φιλοξενούνται αποστολές από: Αυστρία,   ΒέλγιοΓαλλίαΓερμανία , Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο ΒασίλειοΙσπανίαΙταλίαΛευκορωσίαΝορβηγία, ΟλλανδίαΟυκρανίαΡωσία,   Σλοβακία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία.

Αργότερα το απόγευμα, στις 19.30,  στην πλατεία Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί  η τελετή έναρξης με  παρέλαση των εθνικών ομάδων  κατά μήκος της οδού Παπαστράτου και κατεύθυνση το σημείο της τελετής.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγρινίου  θα συνοδεύει μουσικά την παρέλαση των 98  αθλητριών και αθλητών.

Με τη συγκέντρωση των αποστολών  στο χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν σύντομοι χαιρετισμοί  από την Πρόεδρο της  Οργανωτικής Επιτροπής – Πρόεδρο της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι  Χριστιάννα Μάμαλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Λάμπρο Δημητρογιάννη και τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη των Αγώνων.

Θα ακολουθήσει ο όρκος των Αθλητών, των Κριτών και των στελεχών.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έναρξη Έκθεσης «Μεσολόγγι της Ελευθερίας και της Οικουμένης»

Newsroom

Φινάλε σεζόν για τον Απόλλων Θέρμου 1957 με κάλεσμα στους φιλάθλους

Newsroom

Στην υπηρεσία των πολιτών νέα υπαίθρια γυμναστήρια σε Πετροχώρι και Παραβόλα – Εγκαίνια από τον Ν. Φαρμάκη

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com