14.1 C
Θέρμον
Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 19:56
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Έκτακτο – Θέρμο: Διαγραφή Δημοτικού Συμβούλου από τη Δημοτική Παράταξη «Πολίτες σε Δράση»

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου – πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου – της Δημοτικής Παράταξης της Πλειοψηφίας «Πολίτες σε Δράση», αποφασίστηκε η διαγραφή  του Δημοτικού Συμβούλου κ. Νικόλαου Τηλιγάδα από την Παράταξη της Πλειοψηφίας,για λόγους που εξέφρασε ο Πρόεδρος στην έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Κωστακόπουλος,  η διαγραφή του συμβούλου έγινε διότι σε ψηφοφορίες του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισε αντίθετα από την παράταξη της πλειοψηφίας χωρίς καμία αιτιολογία και επαρκείς εξηγήσεις.

Ο κ. Τηλιγάδας παίρνοντας το λόγο, εξέφρασε την απογοήτευσή του και τόνισε ότι δεν θα ήθελε να οξύνει άλλο τα πνεύματα. Σεβόμενος την απόφαση της Δημοτικής Παράταξης δήλωσε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο και ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Να σημειωθεί, ότι κατά τη διαδικασία της Συνεδρίασης, αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, δήλωσαν την αντίθεσή τους στην απόφαση της Δημοτικής Παράταξης της Πλειοψηφίας να προχωρήσει στη διαγραφή του κ. Τηλιγάδα.

Για την απόφαση της Δημοτικής Παράταξης της Πλειοψηφίας «Πολίτες σε Δράση», να προχωρήσει στη διαγραφή του κ. Τηλιγάδα, σας είχε ενημέρωσει πρώτο το ThermoNews.gr, με αποκλειστικό ρεπορταζ.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ευχές του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου για το Πάσχα

Newsroom

Αγρίνιο: Πρόγραμμα εορταστικών και λατρευτικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Χριστοφόρου

Newsroom

Μήνυμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Θέρμου για τις Γιορτές

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com