Υλικά:
Με σαλάμι αέρος
- 24 φέτες σαλάμι αέρος
- 10 ντοματίνια
- 250 γρ τυρί κρέμα
- 10 ελιές πράσινες (χωρίς κουκούτσι)
- 10 ελιές μαύρες (χωρίς κουκούτσι)
- 1 πιπεριά
Με γαλόπουλα
- 6 φέτες γαλόπουλα
- 1 πατάτα βραστή τριμμένη
- 1 καρότο βρασμένο κομμένο ξυλάκια
- 1 αυγό βραστό κομμένο λωρίδες
- 2-3 Κ. μαγιονέζα
- 2 κ.σ κάπαρη πλυμένη
- Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Και στις 2 εκδοχές στρώνουμε ένα κομμάτι μεμβράνη, βάζουμε πάνω τα υλικά μας, ξεκινώντας πάντα από τα αλλαντικά τοποθετώντας τα με τη σειρά που γραφεί η συνταγή.
Στη συνέχεια κάνουμε ένα σφικτό ρολό και το αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο για να δέσει.
Το σούσι μας είναι έτοιμο.
Καλή Απόλαυση!