23.6 C
Θέρμον
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 18:16
Πολιτισμός-Τουρισμός

Σαντορίνη εν πλω: Ένα απρόσμενο ταξίδι για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας

Η Σαντορίνη είναι η βασίλισσα του Αιγαίου,  με τα κρυστάλλινα νερά της και τα ηφαιστειογενή τοπία της και αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση για όσους ψάχνουν για την επόμενη τους βόλτα με ιδιωτικό σκάφος.

 

Τα τελευταία χρόνια, οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο για υπηρεσίες SantoriniBoatRentalhttps://santoriniboatrental.gr/έχουν αυξηθεί πολύ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για ιδιωτικές κρουαζιέρες με ενοικιασμένο σκάφος.

 

Τί πρέπει όμως να προσέξει κάποιος πριν πάρει μια τέτοια απόφαση;Παρακάτω θα δούμε εν συντομία πώς μπορείτε να διοργανώσετε ένα ονειρεμένο ταξίδι με δικό σας σκάφος,χωρίς να έχετε εμπειρία από πριν.

 

Βασικός παράγοντας είναι ο προϋπολογισμός που θα πρέπει να κάνετε για το ταξίδι σας. Από εκεί θα εξαρτηθεί και ο τύπος του σκάφους που θα επιλέξετε,όπως και το δρομολόγιό που θα θελήσετε να κάνετε με την παρέα σας.

 

Σίγουρα ένα τέτοιο ταξίδι θα πρέπει να έχει προγραμματιστεί από πολύ νωρίς,γιατί αν προσπαθήσετε να κλείσετε σκάφος τις περιόδους αιχμής της τουριστικής σεζόν, δεν θα καταφέρετε να χτυπήσετε την τιμή που θέλετε.

 

Ψάξτε στο διαδίκτυο για υπηρεσίες SantoriniBoatRental και πάρτε τις απαραίτητες πληροφορίες όπως:

 

  • Αν μπορείτε να νοικιάσετε σκάφος με οδηγό χωρίς να έχετε εμπειρία η δίπλωμα.

 

  • Ποιες υπηρεσίες χρεώνονται ξεχωριστά και αν υπάρχει δυνατότητα παρασκευής γεύματος στο σκάφος από εξειδικευμένο προσωπικό

 

Επίσης,είναι σημαντικό να έχετε την δική σας δυνατότητα να καθορίσετε το δικό σας δρομολόγιο και τα μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε. Γι’αυτό τον λόγο,ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα πλάνο για το τι θα θέλατε να δείτε με το σκάφος, όπως για παράδειγμα μια σύντομη επίσκεψη στα γύρω νησιά.

 

Το συνολικό κόστος θα εξαρτηθεί από τις ώρες που θέλετε να νοικιάσετε το σκάφος, ποιες υπηρεσίες θα χρειαστείτε και ποια μέρη θέλετε να επισκεφθείτε. Κάποιες επισκέψεις σε μια κρουαζιέρα είναι πολύ βασικές όπως μια βόλτα στην Παλιά και Νέα Καμένη και κολύμπι σε παράλιες που δεν είναι προσβάσιμες από πολλούς. Αυτά είναι κάποια δρομολόγια που θα σας προτείνουν οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης σκαφών.

 

Ωστόσο,μπορείτε να εστιάσετε στις δικές σας προτιμήσεις και να βγάλετε το δικό σας πρόγραμμα,βάση του οποίου θα πάρετε και τις προσφορές από διάφορες εταιρείες πριν καταλήξετε.

 

Πάρτε μια άποψη και από κριτικές άλλων τουριστών και πελατών που έχουν εμπιστευτεί αυτές τις εταιρείες SantoriniBoatRental και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα,όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών και την σωστή παροχή υπηρεσιών.

 

Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την ασφάλεια που πρέπει να υπάρχει στο σκάφος και τις οδηγίες που πρέπει να σας δώσουν για να χρησιμοποιήσετε τα σωστικά μέσα σε περίπτωση ανάγκης.

 

Αν έχετε στο νου σας όλα τα παραπάνω είναι σίγουρο ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία  εν πλω που έχετε ζήσει ποτέ στα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου, και με λίγη προσοχή θα μπορέσετε να κλείσετε μια υπεροχή κρουαζιέρα στα δικά σας μέτρα και προτιμήσεις.

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Βίντεο: Ο τόπος συνάντησης των Ελεύθερων Πολιορκημένων μετά την Έξοδο του Μεσολογγίου

Newsroom

Το Δάσος του Φράξου,ένα Βασίλειο φυτών και ζώων, “Φραξιάς “

Newsroom

Αγρίνιο: Το Ορατόριο «Ω Γλυκύ μου Έαρ» στην Παλαιά Δημοτική Αγορά

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com