17.9 C
Θέρμον
27 Απριλίου 2026
Πολιτική

Σβήνουμε το τσιγάρο και ανάβουμε τη φλόγα της ζωής

Το δικό του μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ημέρα κατά του Καπνίσματος σημαίνει Ημέρα υπέρ της Ζωής. Την υποδεχόμαστε περήφανοι γιατί ο νόμος που ψηφίσαμε και πολλοί αμφισβήτησαν αποτελεί, πλέον, πραγματικότητα. Και γιατί αποδείξαμε ότι ναι, μπορούμε να αλλάζουμε τις συνήθειες που βλάπτουν εμάς και τους γύρω μας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

Επιπλέον επισημαίνει: «Πρόκειται, ωστόσο, για ένα διαρκές στοίχημα ζωής και πολιτισμού. Γι αυτό και δεν αρκούν μόνο οι 21 δράσεις της Πολιτείας εναντίον του καπνού. Είναι αναγκαία και η αλλαγή στην καθημερινή συμπεριφορά όλων μας. Ώστε μέχρι το 2025, οι καπνιστές στην Ελλάδα να έχουν μειωθεί τουλάχιστον κατά 30%».

«Από την εξάρτηση στην υγεία είναι μία ανάσα δρόμος. Γι’ αυτό σβήνουμε το τσιγάρο και ανάβουμε τη φλόγα της ζωής», καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Κώστας Καραγκούνης στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2026

Newsroom

Νέα Αριστερά Αιτωλοακαρνανίας-21η Απριλίου 1967: Μνήμη, αγώνας και επαγρύπνηση

Newsroom

Λαϊκή Συσπείρωση Θέρμου: Συναγερμός για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Στο στόχαστρο εργαζόμενοι και οικογένειες

Newsroom
Φόρτωση....