16.6 C
Θέρμον
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 20:35
Πολιτική

Ποια είναι η ανεξάρτητη βουλευτής που υπερψήφισε τη συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας

Ο κύβος ερρίφθη και έτσι έπειτα από ονομαστική ψηφοφορία, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής, με 191 ψήφους υπέρ έναντι 109 κατά, η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας – Γαλλίας για την εγκαθίδρυση στρατηγικής εταιρικής σχέσης για τη συνεργασία στην άμυνα και στην ασφάλεια. Υπενθυμίζεται ότι υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνικής Λύσης, οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Κωνσταντίνα Αδάμου, ενώ καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜεΡΑ25.

Αφότου έγινε γνωστή η ενέργειά της, εντύπωση προκάλεσε η ψήφος της πρώην βουλευτή του ΜέΡΑ25, η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο, στέλνοντας επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, όπου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Μεταξύ άλλων, είχε τονίσει ότι «προσωπικά δεν μπορώ να υποστηρίξω ένα κόμμα που μεταμφιέζεται σε κάτι που δεν είναι. Ένα κόμμα που διακηρύττει την αμεσοδημοκρατία, την ισότητα και την υπεράσπιση των αδύναμων, αλλά κάνει πράξη τον αυταρχισμό και προβαίνει σε αυθαίρετες αντιδημοκρατικές πρακτικές. Δυστυχώς οι όμορφες εξαγγελίες είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου».


www.thestival.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Χρυσή Αυγή: Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Αντίθετος ο εισαγγελέας που τον κρίνει αμετανόητο

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων έστω και την ύστατη στιγμή

Newsroom

«Θα γίνω ο εφιάλτης τους» – Νέο ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com