16.5 C
Θέρμον
4 Μαΐου 2026
Πολιτική

Ξεκίνησε η τριήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο σχολείο

Με τους εισηγητές των κομμάτων άνοιξε στην Ολομέλεια της Βουλής, η αυλαία της τριήμερης συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, για «την αναβάθμιση του σχολείου και την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών», η οποία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη με την ψήφιση του. 

Το νομοσχέδιο βρίσκεται στο επίκεντρο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, με σημεία αιχμής την διάταξη για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, καθώς και το μέτρο για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα πανεπιστήμια. 

Αύριο έχει ανακοινωθεί ότι θα μιλήσει στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ μέχρι την Τετάρτη αναμένονται να πάρουν το λόγο και οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Πολιτική – Η Βραδυνή

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Καραγκούνης: Ανεξάρτητα τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου, προχωρούν οι προσλήψεις ιατρών.

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας – «Σπίτι μου ΙΙ»: Κλείνουν άρον – άρον το πρόγραμμα

Newsroom

Ο Κώστας Καραγκούνης στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2026

Newsroom
Φόρτωση....