26.8 C
Θέρμον
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 14:59
Νέα απο το Θέρμο

Τσικνοπέμπτη στο Γενικό Λύκειο Θέρμου

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Θέρμου για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχημένη διοργάνωση της Τσικνοπέμπτης στο σχολείο μας. Με την προσφορά σουβλακιών στους μαθητές μας συνέβαλε σημαντικά στην ψυχαγωγία και την ευχαρίστηση των μαθητών.

Ο περίπατος στον προαύλιο χώρο του σχολείου, πλαισιωμένος από μουσική και χορό, δημιούργησε ένα ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα για τους μαθητές. Επισημαίνουμε με ικανοποίηση την ενεργή συμμετοχή των μαθητών με πλήθος πρωτότυπων και ευφάνταστων μεταμφιέσεων το οποίο ενέτεινε το εορταστικό πνεύμα της ημέρας. Με κέφι και ενθουσιασμό, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, διασκεδάζοντας μαζί με τους εκπαιδευτικούς.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Τσικνοπέμπτης, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός για την καλύτερη μεταμφίεση, ο οποίος έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους μαθητές και προσέδωσε επιπλέον κέφι και ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα ενθάρρυνε την καλλιτεχνική δημιουργικότητα των μαθητών.Οι νικητές του διαγωνισμού βραβεύτηκαν με το χειροκρότημα και τον θαυμασμό των συμμαθητών τους αλλά και με κάποιο μελλοντικό δώρο έκπληξη.

Ευελπιστούμε στην ακόμη πιο ενεργή συμμετοχή των μαθητών στο μέλλον, με ακόμα πιο εντυπωσιακές και δημιουργικές μεταμφιέσεις.Ευχή μας είναι η εορταστική διοργάνωση της Τσικνοπέμπτης να αποτελέσει εφαλτήριο για μελλοντικές συνεργασίες, με ακόμα πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις που θα προσφέρουν στους μαθητές μας χαρά και αξέχαστες αναμνήσεις.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων Γενικού  Λυκείου Θέρμου

Η Διευθύντρια

Τίγκα Ούλλα

M.Ed. ΠΕ 06 – Αγγλικών

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Θέρμο: Εντυπωσίασε η 19η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Μαθητικών Ομίλων (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Θέρμο: 19η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Μαθητικών Ομίλων

Newsroom

Θέρμο: «Δυόμισι Φόνοι & Ένα Μπουλντόγκ» από την Ομάδα Τέχνης «βορείως»!

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com