18.3 C
Θέρμον
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 16:33
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά Αθλητικά

Μικτή Αιτωλοακαρνανίας Κ 14: Με ανατροπή και χατ-τρικ Τσατσαράγκου επικράτησε με 3-2 της ΕΠΣ Άρτας

Στο γήπεδο Αγίου Ιωάννη Ρηγανά στο Αγρίνιο ξεκίνησαν τις φετινές τους υποχρεώσεις οι Μικτές Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κ16.
Αντίπαλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στην 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου σε Κ14 και Κ16, ήταν οι αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Άρτας.

Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη ανάμεσα στις Μικτές Κ14, νικητές ήταν οι γηπεδούχοι της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και μάλιστα με ανατροπή, αφού οι φιλοξενούμενοι της ΕΠΣ Άρτας προηγήθηκαν με 0-2, με σκόρερ τον Γιώργο Γιάννη στο 1ο λεπτό και τον Γιάννη Παπαγεωργίου στο 19ο λεπτό. Παρόλα αυτά, η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με μεγάλο πρωταγωνιστή των Γιάννη Τσατσαράγκο που πέτυχε χατ-τρικ, σκοράροντας στο 47ο, 62ο και 82ο λεπτό, επικράτησε τελικά με 3-2.

 

Αντιθέτως, η Κ16 της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 0-3 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Άρτας, με τα γκολ για τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν οι Αυγερινός Κατσάνος στο 25′, Δημήτρης Κοντός στο 80′ και Βασίλης Γείτονας στο 87′.

 

Πηγή: agriniara.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Θέρμο: Πυρκαγιά σε παράπηγμα δίπλα σε σπίτι στο Μέγα Δένδρο (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Θέρμο: Μαγιάτικα αλέσματα στον Μύλο της Κασσάνδρας!

Newsroom

Αγία Σοφία Θέρμου: Μονοήμερη εκδρομή από τον Σύλλογο Νέων!

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com