1 Μαΐου 2026
Νέα απο το Θέρμο

Κ.Ε.ΠΕ.Α. Θέρμου: Μεγάλη συμμετοχή μαθητών από Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Την Τετάρτη 14 Μαΐου, επισκέφτηκαν το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) Θέρμου το Νηπιαγωγείο Θέρμου, το Νηπιαγωγείο Θεστιέων και το Νηπιαγωγείο Παραβόλας και πραγματοποίησαν το πρόγραμμα “Αρχαιολογικό Μουσείο Θέρμου: Ερευνώ και Ανακαλύπτω / Μικρός Αρχαιολόγος”, στο αρχαιολογικό μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο του Θέρμου.
Την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Μαΐου, επισκέφτηκε το Κ.Ε.ΠΕ.Α. Θέρμου το 9ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης Αθήνας με 35 μαθητές και 4 εκπαιδευτικούς και πραγματοποίησαν το πρόγραμμα “Εύηνος ποταμός: Η ροή του ποταμού στη ροή του χρόνου”, στη θέση Βαλτσόρεμα.
Επίσης, εκπαιδευτικοί και μαθητές επισκέφτηκαν το νέο αρχαιολογικό μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο του Θέρμου, την Ι.Μ. του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και τα θεμέλια του πατρικού του σπιτιού στο Μέγα Δένδρο καθώς και το Κρυφό Σχολειό στην Αγία Παρασκευή Μάνδρας.
Έμειναν ενθουσιασμένοι από την επίσκεψή τους στην περιοχή του Θέρμου, καθώς και από τις ξεναγήσεις και τη φιλοξενία.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Θέρμο: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με 9+4 θέματα στην ατζέντα

Newsroom

Θέρμο: Η 21η Συνάντηση Μαθητικών Χορευτικών Ομίλων το Σάββατο 2 Μαΐου

Newsroom

Νέα διοίκηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Θέρμου – Ο Κωνσταντίνος Πανταζής νέος Πρόεδρος

Newsroom
Φόρτωση....