9 Απριλίου 2026
Νέα απο το Θέρμο

Βίντεο-ντοκουμέντο τρόμου στο Θέρμο: Καρέ-καρέ η άγρια επίθεση και οι πυροβολισμοί με καλάσνικοφ

Τρόμος για οικογένεια στο Θέρμο, το σπίτι της οποίας έγινε στόχος κακοποιών. Οι δράστες, που ήταν δραπέτες, έστησαν καρτέρι και μόλις ο ιδιοκτήτης έφτασε στο σπίτι, όρμησαν και άρχισαν να τον χτυπούν.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, δύο από τους ένοπλους κουκουλοφόρους – δραπέτες των φυλακών Κασσαβέτειας, έστησαν καρτέρι στον 65χρονο που επέστρεφε σπίτι του, για να τον ληστέψουν.

Με το που βγαίνει από το ασανσέρ, του επιτίθονται άγρια, με κλωτσιές και μπουνιές.

Με τη βία, τον σέρνουν στο εσωτερικό του σπιτιού, εκεί όπου ο άλλος συνεργός τους κάνει «φύλλο και φτερό» τους χώρους αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα.«Τον χτύπησαν στο κεφάλι γιατί ήθελαν να του κλείσουν το στόμα και να τον σύρουν μέσα, ο ένας είχε μπει ήδη μέσα, τους έβαλαν σε μία πολυθρόνα και τους ζητούσαν λεφτά», λέει ο γιος της οικογένειας.

Γείτονας του ζευγαριού άκουσε τις φωνές και ειδοποίησε τον γιο, ο οποίος έφτασε στο πατρικό του. Όταν οι ληστές αντιλήφθηκαν την άφιξή του, το έβαλαν στα πόδια.

Εκείνος τους ακολούθησε και τότε έβγαλαν τα όπλα.«Όταν τον έφτασα στο ένα μέτρο, στάθηκε, με κοίταξε και μου είπε ‘φύγε γιατί κρατάω όπλο και θα σε σκοτώσω’ και βγάζει εκείνη την στιγμή ένα καλάσνικοφ που είχε και πυροβολεί στον αέρα μία φορά, εγώ σκύβω, απομακρύνομαι και μετά από 30 μέτρα πυροβολεί ξανά».

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, καταγράφονται και οι λάμψεις από τους πυροβολισμούς του καλάσνικοφ.

Οι δράστες, αν και αρχικά κατάφεραν να διαφύγουν, τελικά συνελήφθησαν και όπως αποδείχτηκε ήταν δραπέτες φυλακών με βαρύ ποινικό παρελθόν.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ανάληψη: Αναβιώνει το παραδοσιακό «Γαϊτανάκι» τη Δευτέρα του Πάσχα στην πλατεία

Newsroom

«Πασχαλίζουμε στο Θέρμο!»: Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για τις ημέρες του Πάσχα

Newsroom

Κυριακή του Πάσχα στη Μυρτιά: Ο ουρανός φωτίζεται ξανά με τα “Φαναράκια”

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com