14.7 C
Θέρμον
10 Μαρτίου 2026
Κοινωνία

Τραγωδία στην Κυλλήνη: 28χρονος δικυκλιστής σκοτώθηκε ενώ πήγαινε σε ξενοδοχείο που εργαζόταν

Θρήνος στην Ηλεία, έπειτα από τον θάνατο 28χρονου σε τροχαίο δυστύχημα σε δημοτική οδό στην Κυλλήνη, το πρωί της Κυριακής (08/09).

Το δυστύχημα, σύμφωνα με το ilialive, σημειώθηκε γύρω στις 8, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο 28χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 28χρονο στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος από το Κάστρο Κυλλήνης, εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής και εκείνη την ώρα πήγαινε στην εργασία του.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο το ακολουθούσε καθημερινά την ίδια ώρα, ωστόσο σήμερα δεν πρόλαβε να φτάσει στον προορισμό του.

 

Πηγή:enikos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρή 45χρονη σε τροχαίο δυστύχημα

Newsroom

Άρτα: Πέθανε 35χρονη 15 μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της

Newsroom

Καρέ καρέ η διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στο Αίγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com