14.1 C
Θέρμον
Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 5:50
Κοινωνία

Το οργισμένο εξώδικο του Μάνου Δασκαλάκη

Ο Μάνος Δασκαλάκης επιστρέφει στο προσκήνιο με εξώδικο. Απαντάει στην 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας στα θέματα που του έθεσε προ ημερών με εξώδικη δήλωση, την οποία ο 30χρονος χαρακτηρίζει όπως βλέπουμε στην πρώτη παράγραφο ως «μνημείο θρασύτητας και υποκρισίας».

Ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών δίνει τις δικές του απαντήσεις στους 4 άξονες που είχε θέσει η κατηγορούμενη. Προσπαθεί να καταστήσει σαφές ότι πλέον δεν θέλει την παραμικρή σχέση μαζί της, αφήνει αιχμές για τις δηλώσεις στενών συγγενών της και την ενημερώνει για τις προθέσεις του.

«Ασφαλώς και δεν χρειαζόμουν τη δική σας υπόμνηση ούτε για τη φροντίδα και συντήρηση των μνημάτων των τέκνων μου, η οποία λαμβάνει χώρα από εμένα τακτικότατα, ούτε βέβαια και για την κάλυψη των σχετικών δαπανών που απαιτούνται για τη διατήρησή τους, τις οποίες έχω καλύψει προ πολλού. Είναι απορίας άξιον δε, πως στενά συγγενικά σας πρόσωπα παρότι γνωρίζουν το γεγονός αυτό, παρά ταύτα ισχυρίζονται αναληθώς σε τηλεοπτικές εκπομπές ότι υπάρχουν σχετικές οικονομικές εκκρεμότητες», αναφέρεται στο εξώδικο.


Η 33χρονη ενημερώθηκε για το εξώδικο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού που βρίσκεται για 7η εβδομάδα.

«Αναφορικά με το επ’ ονοματί μου οικογενειακό πακέτο κινητής τηλεφωνίας, έχω ήδη δρομολογήσει την οριστική διακοπή του αριθμού που αναφέρετε στη εξώδική σας. Σχετικά τη φερομένη ’’διαρροή’’ πληροφοριών που αφορούν την προσωπική σας ζωή, εγώ ασφαλώς και δεν έχω καμία σχέση».

Για το κινητό που βρίσκεται στο όνομα της 33χρονης αλλά στα χέρια του 30χρονου, ο Μάνος Δασκαλάκης δεσμεύεται να πληρώνει στο εξής όλους τους λογαριασμούς, ενώ από τα δικά του αντικείμενα στο σπίτι που έμεναν στην Πάτρα τονίζει ότι επιθυμεί μόνο ένα φάκελο με προσωπικά του αντικείμενα.

«Αναφορικά με αντικείμενα που υπάρχουν στην πρώην συζυγική μας στέγη, δεν με ενδιαφέρει απολύτως κανένα, πλην ενός γκρι φακέλου ευρισκομένου εντός μαύρης τσάντας χειρός, εις τον οποίο υπάρχουν διάφορα προσωπικά μου έγγραφα, τον οποίον σας ΚΑΛΩ όπως παραδώσετε άμεσα στον υπογράφοντα την παρούσα πληρεξούσιο δικηγόρο μου».

Όλα αυτά στο περιθώριο της μεγάλης έρευνας για τους θανάτους των κοριτσιών που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε λίγες μέρες, μέσα από το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια…

Η κάθε κίνηση που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν οι γονείς βρίσκεται στο μικροσκόπιο, με τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών να συνεχίζονται και τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών να αυξάνονται με το πέρασμα του χρόνου.

 

megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα τα αυγά το Πάσχα και τι συμβολίζει το έθιμο

Newsroom

Πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την πεζοπορία

Newsroom

Kατεχάκη: Τράκαρε μόνος του και συνέχισε να οδηγεί ενώ διαλυόταν το ΙΧ στον δρόμο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com