14.1 C
Θέρμον
Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 16:01
Κοινωνία

Σοκ με παιδόφιλο που «ψάρευε» θύματα στο Μοναστηράκι – Συγκλονιστικές καταθέσεις

Οδηγούσε 12χρονα κορίτσια στο σπίτι του, τους έδινε… ύποπτο χυμό, ζαλίζονταν και μετά τις θώπευε – Φρίκη με το υλικό που βρέθηκε στο κινητό του

Ακόμη μια περίπτωση παιδοφιλίας ερευνά τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο 38χρονος βρέθηκε στο ερευνητικό πεδία των αρχών χάρη στην παρατηρηρικότητα δικυκλιστών της ΔΙ. ΑΣ Αθηνών. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κρατάει από τον ώμο ένα ανήλικο κορίτσι και να περπατούν στην οδό Ερμού στο Σύνταγμα. Θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις του, και αποφάσισαν να τον ελέγξουν. Τον πλησίασαν και του ζήτησαν την ταυτότητα του για εξακρίβωση στοιχείων. Έβγαλε το κινητό του και εκεί που προσπαθουσε να βρει την ταυτότητα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχε αποθηκευμένες πολλές φωτογραφίες ανηλίκων κοριτσιών, που δεν μπόρεσε να αιτιολογήσει πως βρέθηκαν στην κατοχή του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο και βρήκαν έναν σουγιά. Τον συνέλαβαν για παράνομη οπλοφορία και παρέα με την 16χρονη προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ακρόπολης. Εκεί σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η 16χρονη αποκάλυψε στους αξιωματικούς, ότι ο 38χρονος έχει επαφές και με άλλες τέσσερις κοπέλες ηλικίας 12 έως 16 ετών, τις οποίες και κατονόμασε.

Όπως είπε τους έκανε δώρα, για παράδειγμα ακριβά παπούτσια και κινητά τηλέφωνα, και τις πήγαινε στο σπίτι του. Εκεί που οι αστυνομικοί έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους, ήταν όταν η 16χρονη τους αποκάλυψε ότι σε μια ανήλικη την οποία είχε καλέσει στο σπίτι του, της έδωσε χυμό να πιει, το κορίτσι ζαλίστηκε και ο 38χρονος, άρχισε να την θωπεύει σε απόκρυφα σημεία του σώματος της.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης «ψάρευε» τα θύματά του στο Μοναστηράκι, με δέλεαρ τα ακριβά δώρα τον ακολουθούσαν σε βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και στο σπίτι του. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ακροπόλεως, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 38χρονου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους έναντι αμοιβής και παράνομη οπλοφορία. Στη συνέχεια ο φάκελος της υπόθεσης πέρασε στα χέρια του Τμήματος Ανηλίκων, που ερευνά με την δέουσα προσοχή την καταγγελία του 16χρονου κοριτσιού.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Σάμος-Οικογενειακή τραγωδία: Η 49χρονη χτύπησε στο κεφάλι με κάβουρα τον πατέρα της και τον σκότωσε

Newsroom

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα τα αυγά το Πάσχα και τι συμβολίζει το έθιμο

Newsroom

Πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την πεζοπορία

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com