18.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 11:34
Κοινωνία

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαλένας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τις Αρχές πλέον να ερευνούν και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Στο μικροσκόπιο μπαίνει ο θάνατος της Μαλένας στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ και η αιτία θανάτου που ανέφερε εκτεταμένη βλάβη στο συκώτι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, αυτή η βλάβη ενδέχεται να προήλθε από χορήγηση μιας τοξικής ουσίας για πολλή ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πρέπει να έδρασε για πάνω από μία ώρα, αφού μεταβολίστηκε και δεν βρέθηκαν ίχνη της στην ιατροδικαστική έκθεση του παιδιού, σε αντίθεση με την περίπτωση της Τζωρτζίνας όπου εντοπίστηκε η κεταμίνη έστω και σε μικρή ποσότητα.


Έτσι, υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να δόθηκε κεταμίνη ή άλλη αναισθητική ουσία και στη Μαλένα.

Ωστόσο, ανακύπτει το ερώτημα πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μπορούσε να προμηθευτεί την κεταμίνη μέσα σε τόσες λίγες ημέρες στην Αθήνα, αφού στις 9 μέρες που έμεινε στο νοσοκομείο, βγήκε μόνο 2 – 3 φορές για να φάει σε κοντινά εστιατόρια.

Τη λύση του μυστηρίου, αν δηλαδή τελικά χορηγήθηκε στη Μαλένα αναισθητική ουσία, θα δείξει ο νέος φασματογράφος που έχει φτάσει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, και έχει τη δυνατότητα λεπτομερούς ανάλυσης ουσιών.

 

 

megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα τα αυγά το Πάσχα και τι συμβολίζει το έθιμο

Newsroom

Πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την πεζοπορία

Newsroom

Kατεχάκη: Τράκαρε μόνος του και συνέχισε να οδηγεί ενώ διαλυόταν το ΙΧ στον δρόμο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com