11.3 C
Θέρμον
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 8:44
Κοινωνία

Νέα στοιχεία στην υπόθεση βιασμού 24χρονης: Βρέθηκαν ουσίες στο αίμα της

Εκτός από αλκοόλ, ουσίες που αδρανοποιούν το νευρολογικό σύστημα βρέθηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη, που καταγγέλλει ομαδικό βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου στην πόλη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως στο αίμα της κοπέλας υπάρχουν ουσίες που οδηγούν στην νάρκωση, αν συνδυαστούν με το αλκοόλ.

Σημειώνεται ότι η 24χρονη έχει καταθέσει ότι αναγνώρισε δύο άτομα και είπε ότι θυμάται ακόμα ένα άτομο να υπάρχει στο δωμάτιο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας, η κοπέλα που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να βρει την ψυχική της ισορροπία, δέχεται και απειλές. «Στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται βιασμός από τρία άτομα κατοίκους Αθηνών που έμεναν σε εκείνο το ξενοδοχείο. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεως γνωστών της από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Της προτάθηκε να πάει σε ένα πάρτι όπως και σε άλλες κοπέλες που ήταν εκεί. Ισχυρίζεται ότι στο ποτό της υπήρχε κάποιο υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση ποτού και η πράξη αυτή έγινε χωρίς τη θέλησή της», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως ο ένας από τους καταγγελόμενους ως δράστης του βιασμού παραδέχθηκε ότι είναι αυτός που συνευρέθη εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ισχυριζόμενος όμως ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

Ακολουθήστε το  ThermoNews  στο Google News

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πάρκαρε παράνομα και ζήτησε κατανόηση λόγω… γενεθλίων – Η απάντηση της τροχαίας

Newsroom

Γιάννης Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα

Newsroom

Οι 3 γλώσσες που σίγουρα πρέπει να μάθει το παιδί σας

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com