15.2 C
Θέρμον
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 6:46
Κοινωνία

«Με έβαλε να του κάνω μασάζ και άρχισε να με θωπεύει»: Μαρτυρίες – σοκ για τον σάτυρο δάσκαλο kick boxing

Μία σοκαριστική υπόθεση ενός «αρρωστημένου» δασκάλου kick boxing έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης και συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς οι μαρτυρίες για τα όσα βίωναν δίπλα του οι ανήλικοι τότε μαθητές του προκαλούν φρίκη. Οι γονείς του εμπιστεύονταν τα παιδιά τους για την προπόνησή τους κι εκείνος τα έβαζε να του κάνουν μασάζ, παρενοχλώντας τα σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 46χρονος σάτυρος δάσκαλος συνελήφθη την Παρασκευή μετά από καταγγελίες ότι να παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές του στην σχολή kick boxing που λειτουργούσε στην Κρήτη. Όπως κατήγγειλαν στις Αρχές οκτώ πρώην μαθητές του, ο κατηγορούμενος τους συμπεριφερόταν άσχημα ενώ τους έβαζε να του κάνουν περίεργα πράγματα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τους πρώην μαθητές, του τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε ταινίες πορνό ενώ την χρονιά 2017-2018 είχε θωπεύσει δια της βίας μια μαθήτριά του.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα ενώ υπογραμμίζει ότι οι καταγγελίες που του έγιναν είναι φτιαχτές, προκειμένου να πλήξουν την υπόληψή του και την επαγγελματική του καριέρα.

Οι οκτώ πρώην μαθητές του, που του έκαναν την καταγγελία, έχουν σταματήσει από τον δικό του σύλλογο και βρίσκονται σε ανταγωνιστική ομάδα στην οποία συμμετέχει ένας πρώην δικός του αθλητής με τον οποίο βρίσκονταν σε κόντρα για αγωνιστικούς λόγους.

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του» ήταν μερικά από αυτά που κατήγγειλαν οι 8 μαθητές στους Αστυνομικούς του νησιού.

«Μας μιλούσε άσχημα και μας έβριζε πολύ, ενώ μας αντιμετώπιζε πολύ σκληρά εάν δεν κάναμε αυτά ακριβώς που μας έλεγε» είπαν μεταξύ άλλων οι 8 μαθητές.

Αυτό που σόκαρε όμως περισσότερο από όλα ήταν η καταγγελία της μαθήτριάς του, που σήμερα είναι 20 ετών και η οποία ανέφερε στις αρχές ότι την περίοδο 2017-2018 ο δράστης την είχε βάλει να του κάνει μασάζ και ξαφνικά άρχισε να την θωπεύει σε όλο της το σώμα, τρομοκρατώντας την. «Με είχε βάλει να του κάνω μασάζ και εκείνος άρχισε να θωπεύει το σώμα μου» είπε η αθλήτρια στους Αστυνομικούς που ερευνούν την σοβαρή υπόθεση.

Οι αστυνομικοί μετά τις καταγγελίες προχώρησαν χθες σε έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν ένα όπλο με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν για παραβάσεις περί όπλων.

 

 

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα τα αυγά το Πάσχα και τι συμβολίζει το έθιμο

Newsroom

Πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την πεζοπορία

Newsroom

Kατεχάκη: Τράκαρε μόνος του και συνέχισε να οδηγεί ενώ διαλυόταν το ΙΧ στον δρόμο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com