20.2 C
Θέρμον
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024, 19:02
Κοινωνία

Λαμία: Πα-τέρας ασελγούσε στην 14χρονη κόρη του – «Με εκδικήθηκε γιατί δεν την άφηνα να βγαίνει με τις φίλες της», ισχυρίστηκε

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας καταδίκασε σε κάθειρξη 15 ετών έναν 43χρονο – σήμερα – «πατέρα», από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο σε περιοχή στη Φωκίδα για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των τριών ανήλικων παιδιών του, ενώ αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ασελγούσε σε βάρος της μεγαλύτερης κόρης του πριν εκείνη συμπληρώσει τα 14 έτη, ενώ προέβη και σε συνουσία μαζί της λίγο αργότερα!

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη τόσο επί της ποινής όσο και για την έφεσή του να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Αυτό σημαίνει ότι ο 43χρονος θα επιστρέψει στις Φυλακές Γρεβενών, όπου βρίσκεται έγκλειστος από το περασμένο καλοκαίρι.

«Δεν τον εμπιστεύομαι» είπε για τον κατηγορούμενο ο γιος του

Τα τρία παιδιά βίωναν ένα δράμα, καθώς μεγάλωναν μόνα με τον «πατέρα», γιατί η μάνα τους είχε φύγει από το σπίτι.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η περιγραφή που έκανε στο δικαστήριο ο μεγαλύτερος γιος (17 χρονών σήμερα), που μαζί με τις δύο του αδελφές βρίσκεται πλέον στο «Χαμόγελο του Παιδιού», δεν άφησαν περιθώρια σε τακτικούς δικαστές και ενόρκους να παρερμηνεύσουν τι βίωναν τα παιδιά στο σπίτι τους.

«Δεν τον εμπιστεύομαι, δεν περνάγαμε καλά. Δε θέλω να έχω καμία σχέση με κανέναν από τους δύο γονείς μου. Θέλω να επιστρέψω στο Ίδρυμα», κατέληξε στην κατάθεσή του ο 17χρονος.

Το βασικό θύμα της υπόθεσης λόγω ανηλικότητας δεν παρευρέθη στο Δικαστήριο, η εισαγγελέας της έδρας όμως τόνισε στην αγόρευσή της ότι «όσοι ψυχολόγοι την εξέτασαν δεν είπε κανένας ότι αυτά που κατήγγειλε είναι μυθοπλασία».

Τι ισχυρίστηκε ο 43χρονος

Στην απολογία του ο 43χρονος «πα-τέρας» αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι η κόρη του ότι έκανε το έκανε για να τον εκδικηθεί που δεν την άφηνε να βγει με τις φίλες της και να έρχεται μετά τις 11 το βράδυ. Εκείνη, ισχυρίστηκε ήθελε να βγαίνει, ενώ σαν μεγαλύτερη αυτός την υποχρέωνε να κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

 

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αχαΐα: Σε απόλυτο σοκ η 62χρονη που βιάστηκε στο χωράφι της

Newsroom

Στο νοσοκομείο βρέφος 11 μηνών μετά από δάγκωμα οικόσιτου σκύλου

Newsroom

Θεσσαλονίκη: 50χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com