17 Απριλίου 2026
Κοινωνία

Λέων: Η Τζωρτζίνα βασανίστηκε – Δεν έγιναν και τα 9 επεισόδια με τον ίδιο τρόπο

Την ανάγκη να πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος όλων των ιατρικών δεδομένων για την 9χρονη Τζωρτζίνα Δασκαλάκη από την Πάτρα, εξέφρασε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά, ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

 

«Δεν είμαι βέβαιος ότι όλα τα επεισόδια έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο, το παιδί βασανίστηκε» τόνισε ο κ. Λέων εξηγώντας πως το πρώτο επεισόδιο μπορεί να προέκυψε από μια προσπάθεια όπως τα δυο προηγούμενα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η χορήγηση της κεταμίνης στο παιδί όπως είπε ήταν η ύστατη απόπειρα της δολοφονίας του: «Το παιδί αυτό ήταν μεγαλόσωμο. Δεν θα μπορούσε να το κουμαντάρει εύκολα οπότε προφανώς η κεταμίνη ήταν ένα πολύτιμο εργαλείο για να αναισθητοποιηθεί το παιδί. Ήταν η ύστατη προσπάθεια αλλά όχι η μόνη».

Για το αν αντιστάθηκε είπε ότι ένα παιδάκι με εγκεφαλοπάθεια λόγω του πρώτου επεισόδιο, δεν μπορεί σωματικά να αντιδράσει  αλλά μπορεί για παράδειγμα να φωνάξει ή να ζωγραφίσει.

«Όταν έχουμε 9 περιστατικά τα οποία έγιναν εκτός της επίβλεψης των γιατρών και μάλιστα με την παρουσία συγκεκριμένων ατόμων, δεν υπάρχει αμφιβολία παραπέμπουν σε εξωγενή παράγοντα που οδηγεί το παιδί είτε στο θάνατο είτε κοντά στο θάνατο , εάν δεν παρεμβαίνουν οι γιατροί», τόνισε.

 

 

 

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρή 45χρονη σε τροχαίο δυστύχημα

Newsroom

Άρτα: Πέθανε 35χρονη 15 μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της

Newsroom

Καρέ καρέ η διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στο Αίγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com