16.1 C
Θέρμον
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024, 23:48
Κοινωνία

Ζάκυνθος: Ολική ανατροπή – Δεν επιστρέφουν τα παιδιά στη θετή μητέρα, δεν θέλουν να την δουν

Μπορεί η μητέρα, η οποία καταδικάστηκε για κακοποίηση των δυο θετών παιδιών της, να υποστήριζε πως θα τα έπαιρνε πίσω, ωστόσο τα ίδια τα παιδιά δεν θέλουν ούτε να τη δουν.

Σύμφωνα με τον ALPHA, τα παιδιά ζήτησαν να μην την βλέπουν ενώ είναι τόσο συγχυσμένα που δεν έχουν αγγίξει το φαγητό τους. Βλέποντας τα νέα δεδομένα, ο Εισαγγελέας αποφάσισε να μην επιτρέψει την επιστροφή των δυο παιδιών στη θετή μητέρα τους, αλλά ούτε και να τα δει.

Ωστόσο, η ίδια μιλώντας στον ALPHA, έδωσε μια άλλη διάσταση, αναφέροντας πως «Μέσα στην μέρα θα τα φέρω. Μου είπαν πως με αγαπάνε και ανυπομονούν. Τα αγαπάω πολύ».

«Είμαι πολύ χαρούμενη να τα πάρω σπίτι. Θα είναι ό,τι καλύτερο για εμένα, πρόσθεσε. «Ήταν μια κακή στιγμή. Μου είχε κρύψει τα κλειδιά και τον έσπρωξα κατά λάθος. Να χάσω το φως μου, ήταν μια κακή στιγμή. Δεν θα τους λείψει ποτέ τίποτα», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Θα παρακολουθεί κοινωνική λειτουργός. Πρόνοια, όλοι, Δεν έχω κάποιο θέμα», συνέχισε μιλώντας στον ALPHA. «Με βοηθά η οικογένειά μου, έχω ανθρώπους γύρω μου. Τα παιδιά θέλουν να γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους, με αγαπάνε», κατέληξε στις δηλώσεις της.

 

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Βαρύ το κλίμα στο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα – «Να μιλάτε για να είναι η Κυριακή το τελευταίο θύμα»

Newsroom

Νέες ταυτότητες: Πότε τελειώνει η διορία – Τα πρόστιμα

Newsroom

Γέφυρα ζωής για βρέφος 6 μηνών στη Θεσσαλονίκη – Έφτασε στο Ιπποκράτειο σε 8 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com