11.3 C
Θέρμον
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 10:22
Κοινωνία

Βόλος: 74χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμών από την σύζυγό του – «Έπινε και άλλαζε χαρακτήρα»

Βόλος: Ένας 74χρονος συνταξιούχος στον Βόλο κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμών από την 52χρονη σύζυγό του, που έκανε τα πάντα για να ξαναφτιάξει την ζωή του, την οποία βλέπει να «γκρεμίζεται».

Την Δευτέρα το απόγευμα αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία καθώς η 52χρονη από την Ουκρανία, επιτέθηκε στον 18χρονο γιό της χωρίς λόγο και όταν ο σύζυγός της μπήκε στη μέση για να σώσει από τα χέρια της τον νεαρό, τον έπιασε από τον λαιμό και του έριξε μπουνιές.

Η 52χρονη που οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο και κρατείται μέχρι να δικαστεί σήμερα το μεσημέρι, κοιτούσε χθες τον σύζυγό της με ικεσία για να της πάει ρούχα στο τμήμα αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος. «Δεν αντέχω άλλο, δεν ήξερα πως καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και αλλάζει χαρακτήρα. Κινδυνεύω και σε αυτή την ηλικία δεν μπορώ να ζω έτσι», δήλωσε στα gegonota.news ο 74χρονος.

Μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του που έζησαν μαζί 40 χρόνια, ο 74χρονος αναζήτησε συντροφιά, με σκοπό τον γάμο.

«Γνωριστήκαμε μέσω ίντερνετ και όταν της είπα πως θα την παντρευτώ, παραιτήθηκε από την δουλειά της στο δημόσιο στην Ουκρανία όπου εργαζόταν ως πολιτικός μηχανικός και με το παιδί της ήρθε στον Βόλο. Το παιδί το λατρεύω και στο κάτω –κάτω και την σύνταξη μου θα της άφηνα και ένα οικόπεδο, αλλά η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει με το ποτό. Δεν γνώριζα ότι έπινε, το έκρυβε. Μετά έβρισκα κρυμμένα μπουκάλια παντού και η συμπεριφορά της ήταν εκτός ελέγχου. Εγώ γνώρισα μια γυναίκα μορφωμένη για να περάσω ήρεμα και χωρίς μοναξιά τα τελευταία χρόνια της ζωής μου και έφτασα να τρώω ξύλο. Απειλεί να με σκοτώσει αν την χωρίσω. Την φοβάμαι, δεν μπορώ να τρέμω για το πότε θα με χτυπήσει. Την Δευτέρα τέσσερις αστυνομικοί δεν μπορούσαν να την βάλουν μέσα στο περιπολικό, παρότι τρέκλιζε… τόση δύναμη έχει. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να ζητήσω προστασία από την αστυνομία μετά και το τελευταίο επεισόδιο», δήλωσε στα gegonota.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πάρκαρε παράνομα και ζήτησε κατανόηση λόγω… γενεθλίων – Η απάντηση της τροχαίας

Newsroom

Γιάννης Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα

Newsroom

Οι 3 γλώσσες που σίγουρα πρέπει να μάθει το παιδί σας

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com