8 Μαΐου 2026
Κοινωνία

Βρέθηκε η 8χρονη που είχε χαθεί κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (28/5) στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση ενός 8χρονου κοριτσιού σε σχολική εκδρομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια φοιτά στη Β’ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στην Ανάληψη και είχε πάει με το σχολείο της εκδρομή στο Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου, του δήμου Λαγκαδά.

Λίγο πριν τις 12:00 έγινε αντιληπτό ότι αγνοείται και αμέσως ειδοποιήθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Λίγο αργότερα, το μικρό κορίτσι βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Όπως είπε στους διασώστες, έχασε τον δρόμο της στο δάσος και δεν μπορούσε να επιστρέψει.

«Το παιδάκι πήγε ως ένα σημείο και κατάφερε να περάσει τον κεντρικό. Έχασε τον προσανατολισμό του, χάθηκε μόνο του», είπε ο πατέρας του κοριτσιού.

Στην επιχείρηση εντοπισμού της επιχείρησαν 15 πυροσβέστες, με 2 διασωστικούς σκύλους της 2ης ΕΜΑΚ, καθώς και την ομάδα ΙΚΑΡΟΣ (drone) Κεντρικής Μακεδονίας, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.

«Ότι και να πω είναι λίγο. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που βοήθησε να βρεθεί το παιδί μου, δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά», είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της 8χρονης.

 

 

 

Πηγή: megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αδιανόητο περιστατικό στην Εύβοια: Έκλεψαν κούνιες από παιδική χαρά

Newsroom

Συνάντηση θεολόγων με τον Αρχιεπίσκοπο – Στο επίκεντρο η θρησκευτική εκπαίδευση

Newsroom

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρή 45χρονη σε τροχαίο δυστύχημα

Newsroom
Φόρτωση....