16.1 C
Θέρμον
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024, 0:30
Κοινωνία

Ανδραβίδα: Τι είπε στην ανακρίτρια ο 60χρονος κατηγορούμενος

Ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης επιμένει να ισχυρίζεται πως δεν θυμάται να σκοτώνει τα δύο παιδιά της οικογένειας.
«Αυλαία»…

Μέσα σε δύο λευκά, μικρά φέρετρα, δίπλα σ’ εκείνα των γονιών τους… Η εικόνα είναι σπαρακτική. Οι τέσσερις σοροί, τα δυο αδελφάκια 1,5 και 2,5 ετών και το ζευγάρι, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα, μεταφέρθηκαν στην Αλβανία, την πατρίδα τους, για να κηδευτούν… Ο τραγικός επίλογος, μιας ασύλληπτης, εν ψυχρώ εκτέλεσης δίχως προηγούμενο…

Το «μαύρο…άσπρο»

Στην απολογία του ο δολοφόνος, επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, διαστρεβλώνοντας τα όσα το ζευγάρι είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενείς και φίλους του, το ότι επί μέρες τους άφηνε χωρίς ρεύμα και νερό, προκειμένου να τους αναγκάσει να ξενοικιάσουν το σπίτι του. Ο 60χρονος, ισχυρίστηκε το εντελώς αντίθετο. Ότι δηλαδή το ζευγάρι ήταν εκείνο που έκοβε επανειλημμένα τη παροχή στο διαμέρισμα της μητέρας του που έμενε στο διαμέρισμα ακριβώς από πάνω τους, γεγονός που τον εξαγρίωνε.

«Οι άνθρωποι αυτοί έκλειναν τον διακόπτη του νερού και του ρεύματος και άφηναν την υπερήλικη μητέρα μου στα σκοτάδια και χωρίς νερό. Εκείνη την ημέρα, με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε πως για ακόμη μια φορά δεν είχε ρεύμα και νερό. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και προσπάθησα να εξομαλύνω την κατάσταση, όμως ο 32χρονος μου επιτέθηκε φραστικά. Τότε πήγα από το σπίτι για να μιλήσουμε από κοντά», δήλωσε ο 60χρονος κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με τον 60χρονο, εκείνο το βράδυ, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Ισχυρίζεται ότι λογομάχησαν και ύστερα πιάστηκαν στα χέρια. Αντίθετα με τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που εκτιμά ότι τα θύματα αιφνιδιάστηκαν από τον δολοφόνο ενώ ήταν ήδη ξαπλωμένοι.

«Δεν πήγαινε άλλο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Πήγα στο σπίτι τους και μαλώσαμε άσχημα, πιαστήκαμε στα χέρια. Η λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε συμπλοκή των τριών μας. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο τους, όπου τους πέταξα στο κρεβάτι και εκεί τους πυροβόλησα», συμπλήρωσε ο κατηγορούμενος.

Ο 60χρονος επιμένει να μην θυμάται τη στιγμή που πνίγει τα δύο αδελφάκια και αρνείται ότι επέστρεψε σπίτι του μια μέρα μετά το φονικό για να πάρει τα 15.000 ευρώ που είχε κρυμμένα με σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό.

«Δεν γύρισα στο σπίτι για να πάρω χρήματα, αλλά για να βάλω φαγητό και νερό στον σκύλο μου. Δεν θυμάμαι τι συνέβη με τα παιδιά. Δεν μπορώ να εξηγήσω σε τι σύγχυση βρισκόμουν και έγινε αυτό το κακό. Λυπάμαι πολύ για ότι συνέβη και συγχώρεση θα ζητήσω μόνο από τον Θεό. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να με συγχωρέσει κάποιος άλλος…», πρόσθεσε ο 60χρονος.

Ο 60χρονος έχει ήδη μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου και θα παραμείνει ως τη στιγμή που θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου, κατηγορούμενος για το τετραπλό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.


megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Βαρύ το κλίμα στο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα – «Να μιλάτε για να είναι η Κυριακή το τελευταίο θύμα»

Newsroom

Νέες ταυτότητες: Πότε τελειώνει η διορία – Τα πρόστιμα

Newsroom

Γέφυρα ζωής για βρέφος 6 μηνών στη Θεσσαλονίκη – Έφτασε στο Ιπποκράτειο σε 8 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com