14.6 C
Θέρμον
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 23:31
Κοινωνία

Άγιος Παντελεήμονας: Έλεγε στα παιδιά της πως οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες – Στη φυλακή χωρίς ελαφρυντικό

«Λύγισε» η πρόεδρος του Δικαστηρίου βλέποντας εικόνες και βίντεο της φρίκης από το σπίτι – κολαστήριο με τις κατσαρίδες και τα ποντίκια – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η μητέρα – Στον πατέρα η επιμέλεια των 3 παιδιών

«Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε», αναφώνησε η πρόεδρος του Δικαστηρίου, βλέποντας τις εικόνες και τα βίντεο της φρίκης από το σπίτι – κολαστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου τα τρία παιδιά ζούσαν υποσιτισμένα μέσα στις κατσαρίδες και τα ποντίκια, τα οποία τα τσιμπούσαν, προκαλώντας τους πληγές.

Η 30χρονη μητέρα των τριών παιδιών οδηγήθηκε στις φυλακές. Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, έλαβαν την ανώτατη των ποινών, ενώ δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή, για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο αλλά και απλές σωματικές βλάβες. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών της, τους είπε πως έλεγε στα τρία ανήλικα ότι οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες!

Σημειώνεται πως η επιμέλεια των τριών παιδιών δόθηκε στον πατέρα τους, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με τη μητέρα να του το απαγορεύει. Μετά από κινητοποίηση των γειτόνων, ο πατέρας κατάφερε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές οι οποίες μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση.

Μέχρι και σήμερα τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα. Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα.

 

 

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα τα αυγά το Πάσχα και τι συμβολίζει το έθιμο

Newsroom

Πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την πεζοπορία

Newsroom

Kατεχάκη: Τράκαρε μόνος του και συνέχισε να οδηγεί ενώ διαλυόταν το ΙΧ στον δρόμο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com