13.6 C
Θέρμον
30 Απριλίου 2026
Ελλάδα

Χαμός σε πανηγύρι στην Εύβοια: Αναποδογύρισαν τραπέζια και καρέκλες μετά την παρεξήγηση δύο τοπικών προέδρων

Χαμός σε πανηγύρι στην Εύβοια. Η αρχική παρεξήγηση μεταξύ δύο τοπικών προέδρων γρήγορα πήρε διαστάσεις, τα «αίματα άναψαν» και παρευρισκόμενοι αναποδογύριζαν τραπέζια και καρέκλες. Στον χώρο, όπου διεξαγόταν το πανηγύρι επικράτησε χάος.

Το μεσημέρι της Κυριακής, το χωριό της Εύβοιας στα Ψαχνά φιλοξένησε το καθιερωμένο ετήσιο πανηγύρι, το οποίο είχε προγραμματιστεί να προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες μία αυθεντική εμπειρία τοπικής παράδοσης. Με την παρουσία ορχήστρας και τη συμμετοχή του κόσμου, η ατμόσφαιρα ήταν χαρούμενη και εορταστική, καθώς όλοι απολάμβαναν τη μουσική, τον χορό και το φαγητό.

Ωστόσο, η διασκέδαση δεν κράτησε για πολύ. Για άγνωστο λόγο, δύο από τους τοπικούς προέδρους, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, ήρθαν σε έντονη διαφωνία. Η παρεξήγηση μεταξύ τους πήρε μεγάλες διαστάσεις, με το κλίμα να φορτίζεται.

Μετά την αρχική αντιπαράθεση, τα αίματα άναψαν και η ένταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, σύμφωνα με το evima.gr. Επικράτησαν φωνές και αναστάτωση. Παρευρισκόμενοι φέρεται να άρχισαν να αναποδογυρίζουν τραπέζια και καρέκλες, προκαλώντας πανικό.

«Σίγησε» η ορχήστρα

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες καταστάσεις, οι ψυχραιμότεροι ανάμεσα στους παρευρισκόμενους επενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποτρέψουν την κλιμάκωση της βίας. Χάρη στην παρέμβασή τους, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Μετά την ένταση και την αναστάτωση, η ορχήστρα αναγκάστηκε να «μαζέψει» τα όργανα. Ο κόσμος άρχισε να φεύγει από τον χώρο γρήγορα, καθώς το πανηγύρι δεν μπορούσε να συνεχιστεί υπό τις συνθήκες αυτές. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε άδοξα.

 

 

Πηγή: enikos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Θανατηφόρο τροχαίο μετά από σύγκρουση μηχανής με ασθενοφόρο στην Εύβοια – Νεκρός 17χρονος

Newsroom

Προκήρυξη για 380 Ειδικούς Φρουρούς – Άνοιξαν οι αιτήσεις

Newsroom

Την μετέφεραν με το δέρμα του κεφαλιού σε τσάντα: Το θρίλερ με την 40χρονη εργάτρια στο Κιάτο

Newsroom
Φόρτωση....