Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2025, 11:19
Ελλάδα

Τραγωδία στην Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων – Δύο νεκροί

Τραγωδία στην Αχαΐα, το βράδυ της Πέμπτης 11.09.2025, σε τροχαίο δυστύχημα στην Ολυμπία Οδό, στο ύψος της Παναγοπούλας, στο ρεύμα προς Πάτρα.

Από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στην Αχαΐα, δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους ενώ υπάρχουν και τραυματίες, μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων.

Ως προς τις συνθήκες του τροχαίου, η οδηγός του ΙΧ που απανθρακώθηκε φέρεται να μπήκε ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί η φονική σύγκρουση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αυτοκίνητα, υπό συνθήκες που ερευνώνται, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα να πιάσει φωτιά και ο οδηγός του να εντοπίζεται απανθρακωμένος.

Σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική αναφέρει: Σορός αγνώστων στοιχείων ανασύρθηκε, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ΕΙΧ όχημα και 2 ακόμη άτομα απεγκλωβίστηκαν από έτερο ΙΧΕ όχημα και παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο 187ο χλμ Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της περιοχής Λαμπίρι, του δήμου Αιγιαλείας, στην Αχαΐα. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, την τελευταία του πνοή άφησε ένα ακόμη άτομο, ο άνδρας ο οποίος επέβαινε στο αγροτικό όχημα που συγκρούστηκε με το ΙΧ.

Στο ΙΧ φέρεται να επέβαινε γυναίκα 70 ετών από το Αίγιο, ενώ το αγροτικό όχημα εμφανίζεται δηλωμένο στα Μέγαρα, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό ποιοι επέβαιναν.

 

 

Πηγή: newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Καλαμάτα: 19χρονη σκοτώθηκε σε σοκαριστικό τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 23χρονος σύντροφός της

Newsroom

Καλάβρυτα: Ψάχνουν στα χωράφια άγαλμα της θεάς Αρτέμιδος που θα πουλούσε ο ηγούμενος της Μονής Μεγάλου Σπηλαίου

Newsroom

Υποτροφίες Φοιτητών από το κληροδότημα Κωνσταντίνου Νιαβή της Ι. Μ. Αιτωλοακαρνανίας

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com