Άγριο ξύλο σημειώθηκε μεταξύ αστυνομικών και μεθυσμένων Ιταλών τουριστών στη Μύκονο, έξω από κατάστημα εστίασης με γρήγορο φαγητό.
Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο–ντοκουμέντο, που τράβηξε ο YouTuber Χρήστος Γιαννέλης, και κάνει το γύρο του διαδικτύου αποτυπώνεται καρέ-καρέ η σφοδρή συμπλοκή με πρωταγωνιστές μεθυσμένους νεαρούς και αστυνομικούς, οι οποίοι κλήθηκαν να βάλουν τάξη, αλλά κατέληξαν να «παίζουν» μπουνιές και κλοτσιές με τους Ιταλούς τουρίστες.
Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν δύο παρέες Ιταλών τουριστών διαπληκτίστηκαν έντονα, με τις φωνές και τις βρισιές να δίνουν γρήγορα τη θέση τους σε γροθιές και σπρωξίματα.
Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, προσπάθησαν να χωρίσουν τους αντιμαχόμενους, ωστόσο βρέθηκαν αντιμέτωποι με την οργισμένη αντίσταση των τουριστών, οι οποίοι όχι μόνο αρνήθηκαν να συμμορφωθούν αλλά επιτέθηκαν και στους ίδιους.
Αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μπουνιές, κλοτσιές και κεφαλοκλειδώματα!
Τελικά, ύστερα από λίγα λεπτά άγριας συμπλοκής, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, να τους περάσουν χειροπέδες και να τους οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, βάζοντας τέλος στο επεισόδιο που αναστάτωσε ολόκληρη την περιοχή.
Δείτε το βίντεο της συμπλοκής παρακάτω:
Πηγή: vradini.gr