16 Σεπτεμβρίου 2025
Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Κλάπηκαν χιλιόμετρα καλωδίων και έμειναν περιοχές στο σκοτάδι

Δολιοφθορά σημειώθηκε στη Πάτρα όπως υποστηρίζει Δήμος, με συνέπεια να μείνουν χωρίς φωτισμό πολλές περιοχές, αφού κλάπηκαν πολλά χιλιόμετρα καλωδίων.

Πολλά χιλιόμετρα καλωδίων ηλεκτρισμού κλάπηκαν στην Πάτρα με τους δράστες όπως φαίνεται να μην έγιναν αντιληπτοί παρότι όπως υποστηρίζει ο Δήμος η δολιοφθορά αφορά χιλιόμετρα καλωδίων.

Σε ανάρτηση του ο Δήμος της Πάτρας αναφέρει:

«Από τον Δήμο Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι η έλλειψη φωτισμού στην Ανθείας, από το ύψος των γραμμών του τρένου μέχρι και την Ακτή Δυμαίων, οφείλεται σε δολιοφθορά.

Άγνωστοι έκοψαν και έκλεψαν όλα τα καλώδια του δημοτικού φωτισμού, με αποτέλεσμα η περιοχή, όταν νυχτώνει να βυθίζεται στο σκοτάδι.

Το ίδιο συνέβη και στις πλατείες Φιλελλήνων και Ελευθερίας, καθώς επίσης και στον κόμβο Πατρών – Κλάους.

Πρόκειται για πολλά χιλιόμετρα καλωδίων, που θα καταβληθεί προσπάθεια να γίνει γρήγορα η αντικατάστασή τους, ενώ θα ενημερωθεί και η Αστυνομία για να πράξει ό,τι προβλέπεται από τον νόμο».

in.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ομόφωνη έγκριση του έργου μεταφοράς μαθητών σε έκτακτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής

Newsroom

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – Ένα δυναμικό «παράθυρο» στην Ολυμπιακή Γη

Newsroom

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό ατύχημα σε 65χρονο – Έπεσε από στέγη την ώρα που εγκαθιστούσε ηλιακό θερμοσίφωνα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com