17.6 C
Θέρμον
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 13:08
Δυτική Ελλάδα

Εκδήλωση αφιερωμένη στις Γυναίκες του Αμβρακικού

Μία εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  24 Μαρτίου 2024, στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας με θέμα «Οι Γυναίκες του Αμβρακικού».  Οργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Μενιδίου «Ερωδιος» και το Δήμο Αμφιλοχίας.

Η εκδήλωση, ξεκίνησε με χαιρετισμούς από την Περιφερειακή Σύμβουλο Δυτικής Ελλάδος, Εντεταλμένη σε θέματα Ισότητας και άρσης κοινωνικών ανισοτήτων Αμαλία Βούλγαρη, την Αντιδήμαρχο Αμφιλοχίας Ελένη Αγρογιάννη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Αμφιλοχίας Κων/νο Γαλάνη και την Πρόεδρο Συλλόγου Γυναικών Μενιδίου “Ερωδιός”  Ναυσικά Σκεντέρη.

Στο χαιρετισμό της η κ. Βούλγαρη τόνισε  μεταξύ άλλων: «Από την αρχαιότητα έως σήμερα οι γυναίκες, διαδραμάτισαν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της κοινωνίας. Ηγέτιδες, επιστήμονες, καλλιτέχνες, μητέρες, αδερφές, φίλες, υψώνουν το ανάστημά τους και διεκδικούν μια θέση που τους αξίζει σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Ο αγώνας για την ισότητα είναι μία μάχη που αφορά ολόκληρη την κοινωνία και είναι πολύ σημαντική η ενεργή υποστήριξη όλων. Όλες κι όλοι μαζί μπορούμε να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας με σκοπό την ανόρθωση της κοινωνίας και την επίτευξη της κοινωνική δικαιοσύνης».

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Στην Διεθνή  Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας “BEYOND 2024” ο Αντιπεριφερειάρχης, Θ.Βασιλόπουλος  

Newsroom

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας

Newsroom

Α. Φίλιας: «Συνεχείς  προσπάθειες της Περιφέρειας για την ενίσχυση του Πρωτογενούς Τομέα στη Δυτική Ελλάδα»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com