29.7 C
Θέρμον
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 17:24
Αστυνομικά

Φρίκη: Νηπιαγωγός παρενόχλησε σεξουαλικά 5χρονο κοριτσάκι, κόρη αστυνομικού

Εκπαιδευτικός συνελήφθη στο Αιγάλεω για άσεμνες χειρονομίες σε βάρος μικρού κοριτσιού, που έγιναν το πρωί της Τρίτης στο προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου.

Μια συνάδελφός του είδε τον 55χρονο νηπιαγωγό να θωπεύει το παιδάκι κι ενημέρωσε τους γονείς του. Ο πατέρας του, που σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr είναι αστυνομικός σε μάχιμη υπηρεσία, και η σύζυγός του, κατήγγειλαν πως ο εκπαιδευτικός παρενόχλησε το κοριτσάκι τους, όταν αυτό βρισκόταν στο νηπιαγωγείο.

Η καταγγελία αρχικά έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω, και στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν μία δασκάλα του νηπιαγωγείου παρατήρησε τον καταγγελλόμενο νηπιαγωγό να προβαίνει σε χειρονομίες στο μικρό αγγελούδι. Στη συνέχεια ενημέρωσε τους γονείς του 5χρονου παιδιού, οι οποίοι και προχώρησαν στη σχετική καταγγελία.

Τελικά ο νηπιαγωγός συνελήφθη και χθες Τετάρτη (1/6) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο συλληφθείς αρνήθηκε την κατηγορία, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ανήλικος για ληστεία – Με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από13χρονο κινητό τηλέφωνο

Newsroom

Συλλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία για ενδοοικογενειακή βία – Επτά συλλήψεις και συνολικά δεκατρείς νέες δικογραφίες στη Δυτική Ελλάδα

Newsroom

Αιτωλοακαρνανία: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (17/05/2024)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com