15.8 C
Θέρμον
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024, 20:06
Αστυνομικά

Που θα στηριχθεί η υπερασπιστική γραμμή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Τι λέει ο δικηγόρος του (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς μίλησε στην ΕΡΤ ο Aλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του καθ’ομολογία δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Αύριο θα κάνουμε την έναρξη της δίκης προκειμένου να αναδειχθούν ορθά τα γεγονότα. Είναι μία πράξη που έχει ομολογηθεί. Το μόνο που πρέπει να εξεταστεί στο δικαστήριο είναι τα γεγονότα εκείνης της νύχτας που τελέστηκε η άδικη πράξη από τον εντολέα μου και αν ήταν προσχεδιασμένο και προμελετημένο», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του συζυγοκτόνου.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι», οι δικαστές θα πρέπει να αξιολογήσουν αν τα γεγονότα εκείνης της νύχτας μπορούν να δικαιολογήσουν τον ισχυρισμό «εν βρασμώ» που δηλώνει ο κατηγορούμενος.

«Θεωρούμε ως υπεράσπιση ότι ποτέ δεν ελέγχθηκαν αυτά από τη συγκεκριμένη μάρτυρα και στο επίπεδο του δικαστηρίου θα αξιολογηθούν», σχολίασε ο κ. Παπαϊωαννίδης τα όσα υποστήριξε η ψυχολόγος που παρακολουθούσε την άτυχη Καρολάιν. Η ίδια στην κατάθεσή της είχε υποστηρίξει ότι η νεαρή μητέρα και σύζυγος προσπαθούσε να φύγει από την σχέση, στην οποία ασφυκτιούσε.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα

Newsroom

Αιτωλοακαρνανία: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (14/05/2024)

Newsroom

Δυτική Ελλάδα: Ακόμη πέντε συλλήψεις και συνολικά έξι νέες δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com