14.4 C
Θέρμον
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 4:56
Αστυνομικά

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στο Αιτωλικό

Κατασχέθηκαν 100 γραμμάρια κάνναβης, τρία ναρκωτικά δισκία και μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Συνελήφθησαν, στις 11-04-2024, το απόγευμα στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, εντόπισαν τους δύο συλληφθέντες να κινούνται με μοτοποδήλατο και σε έλεγχο που τους ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του πρώτου και κατάσχεσαν μια συσκευασία που περιείχε 100 γραμμάρια κάνναβης, που είχε προμηθευτεί από το δεύτερο κατηγορούμενο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του πρώτου συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν έναν μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας, τρία ναρκωτικά δισκία και ένα φιαλίδιο με μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ κατασχέθηκε το μοτοποδήλατο ως μέσο διευκόλυνσης διάπραξης παραβάσεων της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Εννέα συλλήψεις και συνολικά οκτώ δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Newsroom

Σύλληψη 38χρονου στην Πάτρα: Βρέθηκε στο κινητό του προκήρυξη για την επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα

Newsroom

Δήλωση Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που ενέχονται στην επίθεση σε βάρος αστυνομικών της Υ.Α.Τ. στου Ρέντη με αποτέλεσμα τον θάνατο του Αρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com