15.3 C
Θέρμον
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 9:24
ΑστυνομικάΤοπικά νέα

Αγρίνιο: Για ασήμαντη αφορμή τον μαχαίρωσε πέντε φορές!

Για ασήμαντη αφορμή χθες του  βράδυ σε κατάστημα εστίασης στο Αγρίνιο ένας 52χρονος δέχθηκε μαχαιριές, από 46χρονο με ποινικό παρελθόν.

Συγκεκριμένα μετά τις 10 το βράδυ στην πλατεία Καραπανέϊκα ο 52χρονος δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι μέσα σε καφετέρια. Ο άνδρας,  ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο δράστης κατάφερε 5 μαχαιριές στο θύμα με πρωτοφανή αγριότητα και είναι χαρακτηριστικό ότι από την επίθεση εκτέθηκαν τα εσωτερικά του όργανα! Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το θύμα είχε κάνει παρατήρηση στον δράστη γιατί ενώ τρέκλιζε είχε σταματήσει και ουρούσε στο σιντριβάνι της περιοχής. Μετά από λίγες κουβέντες που ανταλλάχθηκαν ο 52χρονος επέστρεψε στο τραπέζι του για να έρθει ο 46χρονος και να τον μαχαιρώσει 5 φορές χωρίς προειδοποίηση με μαχαίρι συνολικού μήκους 15 εκατοστών.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον δράστη ενώ την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αγρινίου. Ο δράστης φέρεται να έχει παρελθόν σε αξιόποινες δράσεις καθώς έχει κατά καιρούς συλληφθεί για διάφορα αδικήματα, ανάμεσά τους η μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, η αθλητική βία κ.α.

 

Πηγή: sinidisi.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Λύρος για Εορτές  Εξόδου 2024: Χαμηλότερες του κύρους του Δήμου και του θεσμού

Newsroom

Νέο Δ.Σ. στο Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας

Newsroom

Δήμος Αγρινίου: Δράση του Κέντρου Κοινότητας στο 14ο Νηπιαγωγείο (ΦΩΤΟ)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com