Η δημοκρατία είναι δικαίωμα πολλών και όχι προνόμιο των λίγων.Ο δωσιλογισμός και οι μαυραγορίτες που πλουτίσανε από κλεμμένες περιουσίες είναι το έγκλημα, και όχι η αντίσταση.
Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις τεράστιες ευθύνες της δεξιάς και του κέντρου. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις πολιτικές δυνάμεις που δεν δίστασαν να συμμαχήσουν με συνεργάτες των ΝΑΖΙ, για να μην αφήσουν το λαό να εκφραστεί.
Φτάνει η διαρκής αυτοκριτική για την αριστερά χωρίς ιστορική ισορροπία, φτάνει η εσωστρέφεια.Φτάνει να συζητάμε την ιστορία μέσα από το φίλτρο της ήττας, λες και η αλήθεια κρίνεται από το ποιός κέρδισε και όχι απο το ποιός είχε δίκιο.
Για τον πολιτικό αντίπαλο τις ευθύνες της δεξιάς αλλά και του κέντρου θα μιλήσουμε;; ή θα παίζουμε τον ρόλο του αιώνιου απολογούμενου,απέναντι στις κατηγορίες και στα ψέματα των εθνικόφρονων της δεξιάς.
Η αριστερά δεν έχει ανάγκη απο απολογίες , έχει ανάγκη απο δικαίωση και αλήθεια.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ
Ο.Μ. ΘΕΡΜΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ





