13.6 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 20:13
ΑθλητικάΤοπικά Αθλητικά

Τέλος εποχής Κωστούλα: Πωλήθηκε σε αμερικανοπολωνούς η ΠΑΕ Παναιτωλικός!

«Βόμβα» αναφορικά με το μέλλον της ΠΑΕ Παναιτωλικός, καθότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες επήλθε συμφωνία για την πώλησή της.

Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της μεταβιβάζεται στην αμερικανοπολωνή οικογένεια Καμίνσκι. Πρόκειται για οικογένεια επιχειρηματιών με μεγάλη δραστηριότητα στο χώρο του real estate στις ΗΠΑ, η οποία και επιχείρησε να προβεί σε εξαγορά των μετοχών της Έβερτον το περασμένο καλοκαίρι.

Η περιουσία της οικογένειας του Μάτσιεκ Καμίνσκι υπολογίζεται περίπου στα 1 δισ. ευρώ.

Ως ώρας δεν έχει προσδιοριστεί αν η συμφωνία αφορά και την εξαγορά των εγκαταστάσεων του Emileon. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ενημερωθεί το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Η παρουσία του αναμορφωτή και ευεργέτη του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα φτάνει έτσι στο τέλος της μετά 17 χρόνια. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Παναιτωλικός μέσα στη μέρα.

Στις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης θα βρίσκεται στο Αγρίνιο η οικογένεια Καμίνσκι, οι νέοι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Αλλαγή σελίδας μετά από 17 χρόνια στα διοικητικά του Παναιτωλικού. Ο Μάτσιεκ Καμίνσκι έχει συμφωνήσει με τον Φώτη Κωστούλα για την εξαγορά της ΠΑΕ και του Emileon.

Στο Emileon, παρουσία Κωστούλα και διοικητικού συμβουλίου αναμένεται να γίνουν οι πρώτες επίσημες δηλώσεις τους και εξαγγελίες.

Αναμένεται φυσικά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το τι έχουν να πουν αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στα πράγματα της ομάδας.

titormosnet.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία στην Ευρώπη – Τζολάκης, Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί αποθεώθηκαν στην άφιξη της αποστολής

Newsroom

Το μήνυμα του Παναιτωλικού για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (ΦΩΤΟ)

Newsroom

tickets.gov.gr: Βήμα βήμα η διαδικασία για την είσοδο στα γήπεδα από 9 Απριλίου

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com