28 C
Θέρμον
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024, 11:54
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

LIVE η διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου σήμερα, Τετάρτη 17/05

Σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 θα διεξαχθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Θέρμου δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η πρώτη (ειδική), ώρα 18:00, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την αποδοχή παραίτησης της Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου και την εκλογή νέου Γραμματέα.

Η δεύτερη (τακτική), ώρα 18:30,  με είκοσι τρία (23) θέματα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Αξιολόγηση αιτήσεων και επιλογή υδρονομέα άρδευσης της  Κοινότητας Μυρτιάς, σύμφωνα με το Β. Δ. 28.3/15-4-1957
 2. Ένταξη στο Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ  για μακροχρόνια ανέργους ηλικίας 55-67 ετών
 3. Πρόσληψη ενός (1) ατόμου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών, σύμφωνα με το άρθρο  41 του Ν. 4325/2015 (Α΄ 47) για τις ανάγκες της πυρασφάλειας διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών
 4. Έγκριση μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2024 – 2027 Δήμου Θέρμου
 5. Έγκριση της αριθμ.14/2023 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου του Ο.Κ.Π.Α.Π.ΔΗ.Θ. για «Έγκριση του πίνακα Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2024 – 2027 του υποτομέα των ΟΤΑ
 6. Κατάργηση της με αριθμό 17/2023 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο «Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θέρμου και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη μελέτη και εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση Δικτύου Πεζοπορικών Διαδρομών σε επιλεγμένες περιοχές του Δήμου Θέρμου».
 7. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Δήμου Θέρμου, στο πλαίσιο της πράξης «Δημιουργία μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας στο Δήμο Θέρμου», έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης και εξουσιοδότηση του δημάρχου Θέρμου για την υπογραφή της εν λόγω σύμβασης
 8. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Δήμου Θέρμου, στο πλαίσιο της πράξης «Σήμανση Ποδηλατικών Διαδρομών, Αξιοθέατων και Μνημείων σε επιλεγμένες περιοχές του Δήμου Θέρμου», έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης και εξουσιοδότηση του δημάρχου Θέρμου για την υπογραφή της εν λόγω σύμβασης
 9. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023
 10. Οικονομική ενίσχυση άπορου δημότη λόγω ασθένειας τέκνου του
 11. Κατανομή ποσού 10.693,93 € στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου Θέρμου {Β΄ Κατανομή 2023}
 12. Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2022 του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
 13. Έγκριση της αριθ. 12/2023 Απόφασης του Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α.Π.ΔΗ.Θ. με τίτλο «Έγκριση διενέργειας της ανάθεσης για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για ένα έτος»
 14. Έγκριση της αριθ. 11/2023 απόφασης του Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α.Π.ΔΗ.Θ. με τίτλο «Έγκριση διενέργειας προμηθειών: «ειδών τροφίμων σίτισης (Παντοπωλείου – Κρεοπωλείου – Ιχθυοπωλείου – Οπωροπωλείου – Αρτοποιείου – Ζαχαροπλαστείου), ειδών καθαριότητας, φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού» για ένα έτος»
 15. Διαγραφές – μειώσεις χρεών από τους χρηματικούς καταλόγους δημοτικών φόρων, τελών κ.α. αναφορικά με υπόχρεους από Κοινότητες  Θέρμου, Κόνισκας  και Πετροχωρίου ( άρθρο 174 του ν.3463/2006)
 16. Έγκριση καταχώρησης τιμολογίων σε ΚΑΕ παρελθόντων ετών στο Οικονομικό Πληροφοριακό Σύστημα του Δήμου Θέρμου ώστε να συμπεριληφθούν στον Αρχικό προϋπολογισμό του Οικονομικού έτους 2023
 17. Έκφραση γνώμης για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις – με βάση την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) – του έργου: «ΜΙΚΡΟ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ «ΜΑΚΡΙΝΟ» ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 10,1 ΜW ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΕΥΗΝΟ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ»
 18. Έγκριση κατασκευής προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία και εν γένει προβλήματα κίνησης στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) του Δήμου Θέρμου
 19. Έγκριση κατεδάφισης του πρώην δημοτικού σχολείου Σιταραλώνων του Δήμου Θέρμου
 20. Έγκριση παραχώρησης χρήσης δημοτικού χώρου για τη διεξαγωγή δύο ημερίδων σε ανάδοχο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του έργου «Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015-2016 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας / Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015- 2016» – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ»
 21. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΕΩΝ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ»
 22. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών οδοποιίας έδρας και κοινοτήτων Δήμου Θέρμου»
 23. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΗΣ ΑΜΠΕΛΙΑ – Τ.Κ. ΚΟΚΚΙΝΟΒΡΥΣΗΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ»

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ένας ξεχωριστός γάμος στο Θέρμο: Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία με το λεωφορείο του!

Newsroom

Εκπολιτιστικός Όμιλος Θέρμου: Μεγάλη διάκριση στο 20° Διεθνές Φεστιβάλ Χορού “Euro Folk-Black Sea 2024”

Newsroom

Ψηφιακό μουσείο απεικόνισης της Λίμνης Τριχωνίδας!

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com