Στην Αμερική βρίσκεται από την Κυριακή 26 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας. Σε ανάρτησή του, ανακοίνωσε το πρόγραμμα της περιοδείας του και τις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει.
Η ανάρτηση του Δημάρχου:
Πάντοτε είχα την έντονη επιθυμία να βρεθώ στην Αμερική για να διαπιστώσω από κοντά τον τρόπο ζωής αλλά και την πρόοδο των συμπατριωτών μας .
Η περιοδεία μου αυτή ξεκίνησε χθες από το Νιού Τζέρσει , τόπο κατοικίας και επιχειρηματικής δράσης του αγαπημένου φιλου Petros Gromitsaris , θα συνεχιστεί στην Νέα Υόρκη και θα κορυφωθεί στην Πολιτεία της Φιλαδέλφειας στην Παρέλαση προς τιμήν της Εθνικής Επετείου .
Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά πολλούς Θερμίους , αλλά και άλλους ομογενείς και παράγοντες , όπως σχεδίασαν οι συνεργάτες μου Bill Gournelos , Petros Gromitsaris , Xanthi Morfi , Jim kokkotas , με επισκέψεις στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ελπιδοφόρο , στον Προξενείο της Νέας Υόρκης , στον Εθνικό Κήρυκα , στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευκαρπίας Ιερόθεο , συνάντηση με τον Εξοχότατο Πρέσβυ των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζωρτς Τσούνη .
Τέλος θα δοθούν δυο συνεντεύξεις μου σε ελληνόφωνα ραδιοφωνικά δίκτυα , με αποκορύφωμα την ομιλία μου στο «Σταθάκειο Μέγαρο» στην ΑΣΤΟΡΙΑ την Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 7 το βράδυ ώρα Αμερικής σε πανομογενειακή συγκέντρωση !





