15.8 C
Θέρμον
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2025, 2:01
Τοπικά νέα

Παράταση αντιπυρικής περιόδου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι δημότες  μέχρι τις 15 Νοεμβρίου καθώς σύμφωνα με απόφαση του Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων του Πυροσβεστικού Σώματος, υπάρχει παράταση της απαγόρευσης χρήσης πυρός.

 

Ειδικότερα η αντιπυρική περίοδος, που υπό κανονικές συνθήκες θα έληγε στις 31 Οκτωβρίου, επεκτείνεται μέχρι τις 15 Νοεμβρίου λόγω υψηλών θερμοκρασιών και της παρατεταμένης ανομβρίας που ευνοούν την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.

 

Εξακολουθούν να ισχύουν τα προβλεπόμενα στην υπ’ αριθμόν 9/2024 σχετική Πυροσβεστική Διάταξη, σχετικά με την απαγόρευση χρήσης πυρός σε δάση, δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις,πάρκα και άλση πόλεων και οικιστικών περιοχών καθώς και σε οικοπεδικούς χώρους.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ναύπακτο: Μαχαίρωσαν γνωστό Dj – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Newsroom

Αγώνες τριάθλου στο Μεσολόγγι στις 3 και 4 Μαΐου 2025

Newsroom

Σοβαρό τροχαίο στο Καινούργιο: Σύγκρουση Ι.Χ. με φορτηγό και δίκυκλο – Δύο ελαφρά τραυματίες

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com