6 Μαΐου 2026
Τοπικά νέα

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι υδάτων σε παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας

Με δεδομένες τις καιρικές συνθήκες που ευνοούν την κολύμβηση και την επισκεψιμότητα ακτών και παραλιών, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησε την υγειονομική αναγνώριση των θαλάσσιων ακτών κολύμβησης.

Μέχρι και σήμερα  οι υπηρεσίες  της ΠΔΕ έχουν προβεί στη δειγματοληψία των θαλάσσιων υδάτων των πιο κεντρικών ακτών των Δημοτικών Ενοτήτων,  Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Αστακού, Αλυζίας και Αμφιλοχίας.

Η διαδικασία αυτή, που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, εκκίνησε φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και αναμένεται να συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου με τακτικούς και έκτακτους ελέγχους. Στόχος των υπηρεσιών της ΠΔΕ είναι η διασφάλιση της ποιότητας των υδάτων της Αιτωλοακαρνανίας έτσι ώστε να της απολαμβάνουν ασφαλώς κάτοικοι και επισκέπτες.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Σήμερα ο πρώτος τερματισμός του ΔΕΗ Tour of Hellas 2026

Newsroom

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής στο 2/39 ΣΕ Ι. Π. Μεσολογγίου

Newsroom

Lake Party Τριχωνίδας: Ο Θοδωρής Φέρρης ανεβαίνει στη σκηνή στις 21 Αυγούστου

Newsroom
Φόρτωση....