Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2025, 11:02
Τοπικά νέα

Μοτοσυκλετιστική Απόβαση στο Μεσολόγγι: 400 Δίκυκλα στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας!

Περισσότερες από 400 μοτοσυκλέτες έκαναν… αποβίβαση στο λιμάνι του Μεσολογγίου σήμερα το πρωί με αφορμή την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Μοτοσικλετιστικών Λεσχών Μεσολογγίου, Αγρινίου και Ευπαλίου.

Μοτοσικλετιστές από Αθήνα, Σαλαμίνα, Πάτρα, Κάτω Αχαΐα, Αμαλιάδα, Πύργο, Ναύπακτο, Θέρμο, Άρτα, Ηγουμενίτσα, Γιάννενα και αλλού, επισκέφθηκαν το Μεσολόγγι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κατάστημα του λιμανιού, όπου οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να ευχαριστήσουν τους επισκέπτες τους με καλή μουσική αλλά και σουβλάκια.

Οι αστραφτερές μοτοσυκλέτες έγιναν αντικείμενο θαυμασμού από πολύ κόσμο που έκανε την Κυριακάτικη βόλτα του στο λιμάνι με ηλιόλουστο καιρό.

Η εκδήλωση αυτή ήταν μια ακόμη ευκαιρία συνάντησης μοτοσικλετιστών από πολλά μέρη της χώρας. Η κάθε μοτοσικλετιστική Λέσχη διοργανώνει την δική της κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον τόπο της οπότε τέτοιες εκδηλώσεις γίνονται ακόμα και μέχρι τον Μάρτιο κάθε χρόνο για να προλάβουν όλες οι Λέσχες να ανταλλάξουν επισκέψεις.

Η Λέσχη του Μεσολογγίου πάντα πρωτοπορεί σε τέτοιες διοργανώσεις που μένουν αξέχαστες στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Πηγή: aixmi-news.gr-Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Δυναμικό Παρών των Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτ/νίας : Αγώνας για Μονιμοποίηση και Διασφάλιση των Κοινωνικών Δομών

Newsroom

Αγρίνιο: Επαναφορά της Κυκλοφορίας σε Καζαντζή και Τσικνιά – Τι αλλάζει από αύριο Δευτέρα 24/3

Newsroom

Τραγωδία στη Σταμνά: Νεκρός 36χρονος σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com