14.4 C
Θέρμον
Κυριακή, 18 Μαΐου 2025, 0:52
Τοπικά νέα

Λεπενού Αγρινίου: Ένας αγνοούμενος εξαιτίας της κακοκαιρίας

Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου για τον εντοπισμό άνδρα στην περιοχή του Αγρινίου, ο οποίος αγνοείται.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμού του 52χρονου φύλακα σε λατομείο της Λεπενού, ο οποίος αγνοείται, ωστόσο η ισχυρή βροχόπτωση και η πλημμύρα που έφερε η κακοκαιρία Cassandra, δυσχεραίνουν την επιχείρηση εντοπισμού του άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 52χρονο παρέσυρε ρέμα κι έκτοτε η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

Στο «Ακόμα δεν  Είδες Τίποτα» μίλησε ο ξάδελφος του αγνοούμενου.

«Αγνοείται από σήμερα το πρωί. Ξημερώματα που έγινε το κακό. Ήταν σε ΄πισσάδικο΄ φύλακας στην περιοχή Λαγκαδά, Λεπενούς. Τον αναζήτησαν οι δικοί του, αφού ο άνθρωπος ήταν για δουλεία. Δεν το χωράει νους τι έχει γίνει. Πλημμυρίσαμε, από χωράφια δεν έχει μείνει τίποτα. Το κυριότερο δεν είναι τα χωράφια, αλλά ότι χάθηκε το παιδί και ψάχνουμε να βρούμε το παιδί. Τα υπόλοιπα χωράφια κι αυτά έχουν γίνει μεγάλες καταστροφές. Έχει ένα παιδί, ένα αγοράκι. Έχει έρθει η Πυροσβεστική, η αστυνομία, τα πάτα όλα. Ήταν πάνω στο ρέμα και κατέβαινε. Ήταν φύλακας σε ένα ‘πισσάδικο΄ εκεί στο λατομείο. Μίλησέ τελευταία φορά με ένα συγχωριανό και μετά αγνοείται. Του λέει ΄θα βρέξει΄».

 

Πηγή: mega

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Υποδοχή Ιεράς Εικόνας Παναγίας Σουμελά (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Ανακριβείς Φήμες για το Κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ Μεσολογγίου – Καμία Αλλαγή, Καμία Μετακίνηση

Newsroom

Νέα κρούσματα ευλογιάς επιβεβαιώθηκαν στην περιοχή της Ναυπάκτου

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com