11 Νοεμβρίου 2025
Τοπικά νέα

Κλεφτοκοτάδες έδρασαν στη Γαβαλού Μακρυνείας – Έκκληση από οικογένεια για πληροφορίες

Το φαινόμενο της ζωοκλοπής συνεχίζει να απασχολεί τις τοπικές κοινωνίες, με ένα νέο περιστατικό να σημειώνεται στη Γαβαλού Μακρυνείας.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε αυλή σπιτιού και άρπαξαν συνολικά 28 κότες και δύο κοκόρια, προκαλώντας σημαντική οικονομική ζημιά και μεγάλη στεναχώρια σε μια οικογένεια της περιοχής.

Οι παθόντες απευθύνουν έκκληση, σε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με την κλοπή να επικοινωνήσει άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα της Γαβαλούς. «Ας ενωθούμε για να προστατέψουμε τη γη μας και τα αγαθά που με κόπο και μόχθο καλλιεργούμε και φροντίζουμε», δηλώνουν χαρακτηριστικά, ζητώντας τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας.

Το περιστατικό υπογραμμίζει την ανάγκη για μεγαλύτερη προσοχή και ασφάλεια, καθώς και για ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των κατοίκων, ώστε τέτοιες πράξεις να αποτραπούν στο μέλλον.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αντιμετώπιση συνεπειών από τις έντονες βροχοπτώσεις στον Δήμο Αγρινίου

Newsroom

Θλίψη στη Βόνιτσα: Νεκρός ο 47χρονος εργαζόμενος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας μετά από εργατικό ατύχημα

Newsroom

Ενοριακές Σχολές Γονέων Μακρυνείας και Νεαπόλεως

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com