15 Απριλίου 2026
Τοπικά νέα

Κατολίσθηση στον δρόμο από Γέφυρα Μπανιά προς Ναύπακτο – Η κυκλοφορία διεξάγεται με προσοχή

Κατολίσθηση σημειώθηκε στον δρόμο από τη Γέφυρα Μπανιά προς Ναύπακτο, έπειτα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, σημαντικός όγκος χώματος και βράχων αποκολλήθηκε από την πλαγιά και κατέληξε στο οδόστρωμα, καταλαμβάνοντας μεγάλο τμήμα του δρόμου. Το φαινόμενο αποδίδεται στα έντονα καιρικά φαινόμενα που προηγήθηκαν, τα οποία προκάλεσαν αστάθεια στο έδαφος.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο πραγματοποιείται με δυσκολία και μόνο από τη μία λωρίδα, γεγονός που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς που διέρχονται από την περιοχή.

Συνιστάται στους διερχόμενους να μειώνουν ταχύτητα και να τηρούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας μέχρι να απομακρυνθούν τα χώματα και να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία.


facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Μεσολογγίου: Πασχαλινή διανομή τροφίμων για τη στήριξη ευάλωτων νοικοκυριών

Newsroom

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού

Newsroom

Χαλκούνια 2026: Η νύχτα που το Αγρίνιο «παραδόθηκε» στις φλόγες της παράδοσης

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com