22.2 C
Θέρμον
10 Μαΐου 2026
Τοπικά νέα

Θλίψη στην Ποταμούλα Αγρινίου: «Έφυγε» στα 53 της η Ειρήνη Ανδρώνη

Το χωριό της Ποταμούλας θρηνεί για τον χαμό μίας νέας γυναίκας, της 53χρονης Ειρήνης Ανδρώνη, που «έφυγε» από τη ζωή μετά από μάχη με την επάρατη νόσο.

Η Ειρήνη, κόρη του αείμνηστου Σταύρου Δ. Ανδρώνη, είχε καταγωγή από την Ποταμούλα και μεγάλωσε στο Καπανδρίτι. Εκεί, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία αύριο, Σάββατο, στις 12:00 το μεσημέρι. Η ταφή της θα γίνει στο κοιμητήριο Καπανδριτίου.

Μετά το θλιβερό αυτό γεγονός, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποταμούλας προέβη σε ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέροντας:

Ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους συγχωριανούς μας ότι η αυριανή εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου ακυρώνεται λόγω του θανάτου της Ειρήνης Ανδρώνη, κόρης του Σταύρου. Το Συμβούλιο της Δ.Κ. Ποταμούλας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.»

Η απώλεια της Ειρήνης Ανδρώνη βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Αιωνία της η μνήμη.

 

Πηγή: potamoulanews.blogspot.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Το Αγρίνιο τίμησε τον Πολιούχο Άγιο Χριστοφόρο με μεγαλειώδη λιτανεία

Newsroom

Η πόλη του Αγρινίου γιόρτασε τον προστάτη της Άγιο Χριστόφορο

Newsroom

Αναχώρησε η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

Newsroom
Φόρτωση....